Panasonic TX-40CX700E – televizorul 4K de brand cu funcții complexe

Panasonic este unul din numele grele de pe piața de televizoare, așa că ultima serie lansată a fost așteptată cu entuziasm de către utilizatori, iar rezultatele nu au dezamăgit. Panasonic TX-40CX700E este unul dintre cele mai recente modele ale japonezilor, oferind dotări de top. Are un preț de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor 4K de top, ideal pentru iubitorii de tehnologie dispuși să plătească mai mult pentru un model de brand.

Televizorul are un design extrem de simplist, care lasă impresia că ecranul plutește singur în cameră. Prin urmare, rama este foarte subțire, iar picioarele folosite pentru fixare sunt discrete. Modelul are dimensiunile de 899 x 516 x 46 mm, remarcându-se faptul că este foarte subțire. Aspectul general este unul foarte elegant, televizorul fiind unul dintre cele mai arătoase din ultima vreme, astfel că simplitatea câștigă din nou în fața detaliilor care nu sunt necesare.

Poze cu televizorul Smart 4K

Panasonic TX-40CX700E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 100 cm, fiind ceva mai mică pentru nivelul de preț al televizorului, dar aceasta fiind de fapt media pentru produsele japoneze. Panasonic, la fel precum Sony, lansează modele la prețuri mai mari decât ale concurenței, mizând însă pe un nivel de calitate superior și funcții proprii foarte atractive. Imaginile sunt redate la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, având o claritate impecabilă. Rezoluția 4K este de 4 ori mai mare decât cea Full HD, așa că upgrade-ul de imagine este clar vizibil.

De asemenea, ecranul redă culori foarte bine nuanțate, care adaugă un grad ridicat de realism. Tehnologia Wide Colour Phosphor asigură un standard DCI (Digital Cinema Initiatives) de peste 90%, acesta fiind lansat de studiourile de film pentru a seta un nivel de calitate necesar pentru redarea optimă a conținutului video. Contrastul este stabilit prin Local Dimming și are un nivel foarte ridicat. La baza unui contrast ridicat stă calitatea tonurilor de negru, aspect la care ecranul de față excelează. Contrastul este stabilit local, așa că diferite zone ale imaginii pot fi iluminate diferit, astfel încât luminozitatea să fie reglată optim.

Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită o tehnologie care să crească rata de refresh, astfel încât cadrele să curgă mai fluid. Tehnologia reduce blur-ul și crește în același timp nivelul de detaliu din imaginile acoperite de cele mai multe ori de neclaritate.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este surround.

La nivel smart, televizorul oferă o interfață Firefox, destul de diferită față de cele ale celorlalți producători. Te vei obișnui astfel ceva mai greu cu meniul, dar odată deprinse căile de acces către conținut vei observa că acesta este ușor accesibil. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Quad Core și rulează foarte cursiv, cu timpi scurți de așteptare.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări scart, video composite și de component, putând asocia ecranului orice dispozitiv extern, de la PC-uri la playere Blu-ray, console de joc, stick-uri etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design simplu și elegant
  • ecran 4K de calitate superioară
  • procesor Quad Core
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 9.4
Conectivitate - 9

9.2

O alegere UHD

Panasonic TX-40CX700E este un Smart TV cu rezoluție 4K, dotat cu tehnologia 3D, ce îți va alimenta pasiunea pentru a viziona cele mai noi filme.

Vezi detalii
User Rating: 4.28 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.