Panasonic TX-40CX400E – televizorul smart 4K în pachet complet

În momentul actual, internetul ocupă un rol foarte important în viețile noastre, iar dispozitivele smart ne păstrează conectați la informații și oferă un divertisment de calitate. În acest context nu este de mirare că televizoarele smart devin din ce în ce mai populare, fiind cu mult mai atractiv să ai acces la internet direct de pe ecranul televizorului. Panasonic TX-40CX400E este un model lansat de colosul Panasonic în 2015, adaptat pentru a oferi o experiență de top. Are un preț de aproximativ 4099 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor ideal pentru cei care își doresc un model de brand pentru divertismentul de acasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului mizează pe linii simple, care să pună în evidență ecranul. Astfel, rama este foarte subțire și pare să ofere o protecție superficială ecranului, iar picioarele sunt și ele foarte subțiri și discrete, lăsând impresia că ecranul plutește în cameră. Televizorul are dimensiunile de 912 x 532 x 65 mm, iar aspectul ultra slim completează foarte bine performanța din spatele ecranului.

Poze cu televizorul Smart 4K

Panasonic TX-40CX400E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acesta are diagonala de 100 cm și este dotat cu o serie întreagă de dotări performante. Se remarcă însă înainte de toate rezoluția 4K de 3840 x 2160 pixeli. Rezoluția 4K reprezintă cel mai înalt standard de claritate în momentul actual, fiind de 4 ori mai mare decât cea Full HD. Imaginile sunt extrem de clare și par să prindă viață, așa că filmele și meciurile vor fi mult mai interactive. Pentru reducerea granulației din imaginile ce provin din orice sursă (ex. de pe camera foto, telefon etc), tehnologia Digital Noise Reduction acționează profund, eliminând efectul de pixelare și contribuind și mai mult la creșterea clarității.

Culorile sunt foarte bogate și acoperă un spectru larg, așa că imaginile par cu atât mai naturale. Ecranul stabilește contrastul printr-un micro dimming local, comparând în detaliu tonurile de negru pentru o redare cât mai profundă. Unghiurile de vizibilitate de 176 de grade păstrează calitățile imaginilor chiar și atunci când ecranul este privit din lateral sau dintr-un unghi mai ridicat/jos. Acest lucru se dovedește a fi foarte util pentru momentele în care ai prieteni în vizită sau atunci când fixezi televizorul pe perete.

Imaginile 3D vor transforma serile de film în experiențe mult mai atractive. Întrucât ai la dispoziție funcția de conversie din 2D în 3D, vei putea urmări orice film preferat și în 3D, simțindu-te în mijlocul acțiunii.

Pe partea smart vei găsi un procesor Quad Core și o serie largă de aplicații și jocuri. Funcțiile smart cursive te vor menține conectat la evenimentele cotidiene și îți vor oferi posibilitatea de a posta pe rețelele de socializare sau viziona filme și videoclipuri online direct pe ecranul televizorului. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio are o putere de 20 W și folosește pentru procesare tehnologia Dolby Digital Plus. La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare de PC, scart, video composite și component, putând conecta de asemenea și căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design minimalist
  • ecran 4K cu funcții 3D
  • funcții smart performante
  • conectivitate foarte bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.3

O alegere UHD

Panasonic TX-40CX400E este un televizor Smart UHD, cu o diagonală de 100 cm, ce se remarcă printr-un design elegant, dar și prin tehnologiile cu care este dotat.

Vezi detalii
User Rating: 2.52 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.