Panasonic TX-40CS520E – televizorul Full HD smart de serie 2015

Dacă îți dorești un televizor smart care să ofere și imagini de calitate, fără a avea însă un buget potrivit pentru o experiență UHD, un model Full HD de serie 2015 va reprezenta o soluție poate chiar mai atractivă datorită echilibrului bun între calitatea imaginilor, performanța smart și dimensiunile ecranului. Panasonic TX-40CS520E este unul dintre cele mai echilibrate modele lansate de japonezi în 2015. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 2300 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul său este unul foarte atractiv, distingându-se printr-o construcție subțire, care continuă cu o ramă la fel de slim și un suport care își păstrează doar scheletul. Aspectul este foarte modern și elegant, televizorul părând că face parte dintr-o categorie superioară de preț. Televizorul are dimensiunile de 904 x 556 x 230 mm.

Poze cu televizorul Smart

Panasonic TX-40CS520E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 100 cm și redă imaginile la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Acestea au o claritate bună, pusă în evidență de dimensiunile generoase are ecranului. Vei putea observa astfel mult mai multe detalii. Datorită ratei de refresh foarte bune, chiar și imaginile în mișcare se vor vedea mult mai bine. Culorile sunt foarte bogate și acoperă un spectru larg, așa că imaginile sunt mult mai realiste. Contrastul atinge valori ridicate și plusează pe partea experienței de vizionare. Unghiurile de vizibilitate de 176 grade permit păstrarea calității culorilor și contrastului chiar și atunci când ecranul este privit din lateral sau dintr-un unghi mai jos.

Sistemul audio are o putere de 20 W și folosește pentru procesare tehnologia Dolby Digital Plus. Sunetul surround completează foarte bine imaginile.

Pe partea smart vei găsi un procesor Quad Core care susține o viteză foarte bună în rularea aplicațiilor și accesul la conținut. Interfața  my Home Screen permite personalizarea ecranului principal, astfel încât să ai la îndemână conținutul preferat și să nu fie nevoie să îl cauți de fiecare dată printre pagini. În plus, datorită funcției Swipe and Share vei putea sincroniza conținutul de pe televizor cu cel de pe smartphone sau tabletă.

La nivelul conectivității vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB și câte o intrare de PC, scart, video composite și component. Numărul de port-uri HDMI este ceva mai mic decât ar fi fost optim, obligându-te să conectezi mai puțin dispozitive externe concomitent.

De asemenea, acesta oferă posibilitatea partajării ușoare de conținut, ținându-te conectat la conturile de email, Dropbox, Facebook etc și la aplicațiile pe care le folosești și pe smartphone sau tabletă. Modelul are o calitate foarte bună pentru nivelul său de preț, fiind ideal pentru orice utilizator care își dorește să beneficieze de funcții smart performante și imagini de calitate pe un ecran mai mare de 80 cm.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design elegant slim
 • ecran Full HD cu diagonala de 100 cm
 • imagini în culori atractive și un contrast ridicat
 • sistem audio cu Dolby Digital Plus
 • procesor Quad Core

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.8
Conectivitate - 8.6

8.7

O alegere Smart

Panasonic TX-40CS520E este un televizor smart upgradat pentru 2015, care oferă o experiență de navigare foarte rapidă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

 1. Un tv super ca si raport pret/performanta.
  Pro, la RCS nu am nevoie de card pt receptia HD si platesc in continuare abonamentul analog de 25 lei ….
  Voi vedea in timp cum se comporta deocamdata il am de cateva ore ….LOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.