Panasonic TX-32DS500E – un Smart TV cu preț micuț

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.6

8.9

O alegere Smart

Panasonic TX-32DS500E este un Smart TV ce oferă o experiență de vizionare excelentă, dar și nenumărate aplicații pentru fiecare membru al familiei.

Vezi în magazin
User Rating: 2.85 ( 4 votes)

Ne plac televizoarele Smart, iar dacă prețul lor este și unul accesibil, cu atât mai bine. Panasonic TX-32DS500E este modelul care se încadrează perfect în această categorie. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1199 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent pentru ceea ce oferă. Bineînțeles există și posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 57 lei la nevoie.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Evomag și Cel.

Având în vedere că face parte din gama lansată în 2016 de producător, este evident că beneficiază de îmbunătățiri din toate punctele de vedere, iar în ceea ce privește designul vorbim de detalii de finețe, de o ramă Ultra Slim, de un panou îngust, de materiale premium, în concluzie de un TV ce merită toată atenția ta. Vine cu un suport discret, care nu mă deranjează absolut deloc, dar pentru cei ce preferă ca televizorul să fie montat pe un suport de pere, este bine de știut că acest aspect este realizabil, datorită compatibilității VESA.

Modelul Panasonic poate fi mutat cu ușurință la nevoie chiar și de o singură persoană. Greutatea de doar 6,5 kg permite utilizatorului să îl scoată și în curte atunci când este un meci important. Consumul de doar 32 W este atât de mic, încât factura de electricitate nu va fi crește prea mult, chiar și în cazul în care ar fi pornit toată ziua. Totuși, nu cred că este chiar recomandat pentru sănătatea vederii să stăm o zi întreagă în fața televizorului.

Poze cu televizorul Panasonic TX-32DS500E

Panasonic TX-32DS500E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Panasonic TX-32DS500E este un Smart TV, ce susține divertismentul pentru întreaga familie, de la aplicații interesante, la jocuri super distractive. My Home Screen îți permite să configurezi ecranul cu link-uri către conținutul preferat. Interesant de remarcat ar fi faptul că fiecare utilizator își poate realiza propria configurație, astfel încât accesul către conținutul dorit să fie cât mai simplificat.

Diagonala televizorului este optimă pentru un dormitor sau poate pentru o bucătărie ceva mai mare. 80 de cm zic eu ar fi diagonala optimă, astfel încât nici cei cu probleme de vedere să nu se chinuie să vadă subtitrarea unui film. Atenție însă, trebuie respectată distanța minimă recomandată dintre TV și privirea utilizatorului, iar în cazul de față discutăm despre o distanță de 240 cm(de 3 ori diagonala TV-ului).

Deși avem de-a face cu un model cu rezoluție HD, claritatea imaginilor este foarte bună. Contrastul puternic, atenuarea adaptivă a luminii de fundal și culorile bogate oferă o experiență plăcută de vizionare.

Sonorizarea este de tip Surround și are două ieșiri a câte 10W fiecare, ceea ce înseamnă că modelul poate concura la acest capitol cu modele mult mai scumpe. Din punctul meu de vedere aș spune că cei 20 W sunt suficienți chiar și pentru a asculta o muzică foarte antrenantă, în cazul în care îți place să faci mișcare.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul Panasonic vine echipat corespunzător: 2 porturi HDMI(pentru conectarea mai multor device-uri simultan), un port USB 2.0, minjack căști, o ieșire audio digitală, Slot CI+, player multimedia integrat, dar și alte porturi mai puțin utilizate în prezent.

Tinerul digital este și el prezent la datorie, ca în cazul mai tuturor modelelor noi. Acesta te poate scăpa de cablurile inestetice răspândite prin casă, dar asta doar în funcție de operatorul de televiziune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț foarte accesibil,
  • diagonală de 80 cm,
  • design plăcut,
  • model 2016m
  • HDMI

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

2 comentarii

  1. Un TV.f bun la pretul lui vorbim de Panasonic Viara TX-32DS500E

  2. Caragea Grigore

    As dori manual de utilizare pentru acest tv.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.