Panasonic TX-32CS510E – televizorul HD smart de serie 2015

Atunci  când spui televizor HD, te gândești la modele ceva mai vechi, în momentul actual atenția fiind asupra modelelor Full HD și UHD. Televizoarele HD pot oferi însă un echilibru mai bun la nivelul dotărilor pentru un preț mai mic. Panasonic TX-32CS510E este un televizor smart adaptat la cerințele pentru 2015, care poate oferi o experiență atractivă pentru un utilizator ce nu urmărește neapărat o claritate de top. Preţul la care se găseşte televizorul este de aproximativ 1889 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului este unul foarte elegant și modern. Acesta este construit pe baza unui contrast negru-argintiu, la fel precum modelele din seriile superioare ale producătorului. Rama este însă ceva mai groasă decât în cazul modelelor mai scumpe, iar suportul este alcătuit din plastic și are o structură mai simplă. Acesta este jos și are forma unui schelet dreptunghiular, oferind o stabilitate bună. Modelul are dimensiunile de 734 x 437 x 69 mm.

Poze cu televizorul Smart

Panasonic TX-32CS510E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm, iar imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli. Deși pare mică la prima vedere, rezoluția se vede decent prin raportare la dimensiunile ecranului. Unghiurile de vizualizare sunt de 176 de grade, oferind o vizibilitate bună din orice poziție. Ecranul se remarcă printr-o gamă variată de culori redate la o luminozitate foarte bună și un contrast ridicat. Contrastul beneficiază de tehnologia Adaptive Backlight Dimming care atenuează iluminarea de fundal analizând constant imaginile primite pentru a le regla luminozitatea.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este prelucrat folosind tehnologia Dolby Digital Plus.

Funcțiile smart reprezintă cu siguranță un punct forte al televizorului. Datorită ecranului HD care nu necesită o procesare detaliată, funcțiile smart beneficiază de mai multă atenție din partea procesorului, care va permite rularea foarte fluidă a aplicațiilor și un acces rapid la internet. Televizorul beneficiază de interfața my Home Screen cu Firefox și oferă acces la conținut direct din browser. În plus, funcția Swipe and Share permite trecerea conținutului de pe smartphone direct pe ecranul televizorului. Aplicația Panasonic TV Remote face posibilă conectarea rapidă a dispozitivelor smart din casă.

Conectivitatea nu este cea mai dezvoltată, dar oferă totuși posibilitatea asocierii unui spectru larg de dispozitive, chiar dacă nu concomitent. Vei găsi astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component și 1 intrare pentru rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Televizorul are o garanție extinsă, beneficiind astfel de asistență pe termen lung în cazul în care întâmpini vreo problemă. Per ansamblu, pachetul oferit este foarte atractiv și prezintă suficiente argumente de achiziție, mai ales pentru un utilizator aflat la prima experiență smart.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini de calitate bună, în culori atractive
  • funcții smart ce rulează fluid
  • sunet cu Dolby Digital

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.5
Conectivitate - 8.2

8.4

O alegere Smart

Panasonic TX-32CS510E este un televizor HD smart potrivit pentru cei dispuși să facă un compromis pe partea de rezoluție pentru a beneficia de o experiență generală smart atractivă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.