Overmax lansează două drone noi, ce duc distracția la un alt nivel

În ultima perioadă dronele reușesc să capteze atenția tot mai multor pasionați de tehnologie, iar Overmax este unul dintre producătorii ce atacă această piață cu device-uri interesante, cu un preț extrem de accesibil.

De curând au lansat două drone cu specificații destul de interesante, X-Bee Drone 5.2 fpv și X-Bee Drone 5.2 wi-fi, ce vin în întâmpinarea utilizatorilor interesați de ceva mai mult decât o mică distracție la un cost accesibil.

X-Bee Drone 5.2 fpv este o dronă ce îți permite să realizezi filmări live cu o cameră de 0,3 MP. Are un card de 2 GB SD pregătit să surprindă cele mai inedite imagini din timpul zborului. Beneficiază chiar și de funcția Back Home, ceea ce o face mult mai ușor de controlat. În pachet vei primi 3 acumulatori, ce îți asigură în total o autonomie de aproximativ 30 de minute de distracție.

X-Bee Drone 5.2 fpv

X-Bee Drone 5.2 wi-fi este drona ce duce distracția la un alt nivel. Datorită conexiunii Wi-Fi, aceasta oferă posibilitatea de a salva direct pe telefon fotografiile sau filmările surprinse cu dona. Și aceasta beneficiază de funcția Back Home, ce conferă mult mai multă încredere că drona se va întoarce în punctul de plecare. Modelul dispune de 3 acumulatori, suficienți pentru a asigura o autonomie de aproximativ 30 de minute.

X-Bee Drone 5.2 wi-fi

Tu alegi care dintre cele două drone ți se potrivește mai mult. Cert este că indiferent de alegerea ta, distracția este garantată. Cele două modele vor putea fi achiziționate din magazinele Selgros în curând. X-Bee Drone 5.2 fpv va avea prețul de aproximativ 155 euro, iar X-Bee Drone 5.2 wi-fi va costa aproximativ 129 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.