Orion T 32D – un Smart TV ieftin

Până de curând pentru mulți dintre noi televizoarele Smart reprezentau un vis îndepărtat, și asta datorită prețului. Dar iată că a venit și vremea ca astfel de televizoare să aibă și prețuri mai rezonabile. Unul dintre modelele cele mai ieftine de pe piață la ora actuală este televizorul Orion T 32D, ce vine la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), și totodată  se bucură de un aspect plăcut.

Din punct de vedere al designului, descoperim un model interesant, ce poate fi comparat cu televizoare mult mai scumpe. Rama ce încadrează imaginea este destul de subțire, dând impresia unei imagini mult mai mari. Piciorul pe care se sprijină nu pot spune că mă impresionează prea tare, dar acest aspect se rezolvă prin demontarea sa și suspendarea pe unul dintre pereții camerei.

Poze cu televizorul Smart Orion T 32D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Orion este marca cu care am crescut ca să spun așa, îmi amintesc și acum casetele pe care le vedeam la video recorder-ul alor mei, deci pot spune că vorbim de un producător cu experiență și vechime în ceea ce privește fabricarea electronicelor.

Televizorul adus în discuție astăzi este un model ce face parte din cea mai nouă gamă lansată de producător în urmă cu aproximativ un an și este un Smart TV, prin urmare dispune de conexiune Wireless Ready, ce vă permite să navigați pe internet direct de pe televizor. Acum puteți urmări cele mai în vogă videoclipuri de pe Youtube, sau de ce nu puteți discuta cu prietenii de pe Skype. Doar că în acest caz v-ar fi utilă o tastatură și o cameră web, pentru ca fiecare conversație să fie mai plăcută.

Televizorul are o diagonală de 81 de cm, suficient de mare zic eu pentru o sufragerie obișnuită și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ce vă va surprinde cu o imagine clară și o cromatică plăcută.

Fiind un model de ultimă generație, este evident că încorporează și un tuner digital, ce vă va scuti de cabluri inestetice prin casă, putând urmări posturile în format HD fără a fi nevoiți să obtați pentru un abonament digital de la furnizorul de servicii de televiziune.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul Orion dispune de cam tot ceea ce veți întâlni și la alte modele mai scumpe: 2 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, SCART, Slot CI, o intrare PC și player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design elegant,
 • imagine şi sunet impecabile,
 • Smart TV,
 • preț rezonabil

Contra:

 • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Orion T 32D este un Smart TV pentru buzunarele mai strânse ce își doresc să se alinieze la noua tehnologie inetractivă.

User Rating: 3.04 ( 5 votes)

Un comentariu

 1. Desi are spune ca e smart acest televizor e ingrozitor la aceasta categorie : nu recunoaste caracterele de pe o tastatura
  – daca ai cont pe cele trei servicii pe care le asigura si parola e mai complicata (#%$) nu poti sa introduci caracterele nici cu telecomanda nici cu tastatura.
  – nu asigura serviciile VOYO sau HBOGO
  -apps preinstalate nu fac obiectul prea multor utilizari.
  – functioneaza cu un stick WIFI dar mai vechi care nu transfera viteze prea mari. !!
  -desi am facut cont pe site-ul cerut nu ma pot loga pe facebook, tweeter , etc.
  -paginile de net sunt din domeniul mobile
  Ca TV este foarte bun desi 93 W consum este cam mult fata de media actuala de pe piata 65 W. Nu poti selecta Romania ca tara .dar, afiseaza toate canalele digitale HD emise de operatorul RCS.(mai putin cele codate of course).
  In concluyie daca vrei un TV mare si ignori partea de Smart e OK altfel, o mare dezamagire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.