Orion T 28D – un tv ideal pentru dormitor

Dacă înainte de '89 abea se găsea un televizor în casă, acum ne putem gândi și la dotarea dormitoarelor și a bucătăriei cu un model ceva mai mic față de cel din living. Acest aspect se datorează confortului ce ni-l dorim cu toții. Un model potrivit pentru dormitor sau bucătărie atât din punct de vedere al diagonalei, cât și ca preț este televizorul Orion T 28D, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizat), rezonabil dacă ne raportăm la specificațiile sale.

Din punct de vedere al designului, televizorul are un aspect plăcut. Rama ce încadrează imaginea este realizată dintr-un plastic ce pare calitativ, și este destul de subțire, panoul este ceva mai grosuț, însă nu încât să deranjeze. Piciorul pe care se sprijină pare destul de solid și robust, încât prefer mai degrabă demontarea sa și suspendarea televizorului pe un suport de perete, care să ofere înclinație pe verticală.

Poze cu televizorul Orion T 28D

Orion T 28D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punctul meu de vedere Orion este marca ce și-a format o reputație pe piața consumatorilor de electronice încă din anii '90, prin urmare conferă încredere utilizatorului. Televizorul Orion este un model LED, ce face parte din gama lansată în 2013 și are o diagonală de 71 cm, suficient încât să nu vă obosească ochii în cazul în care este poziționat într-o cameră mai mică. Imaginea are o rezoluție HD, de 1365 x 768 pixeli și oferă claritate și un contrast bun. Experiența vizuală este îmbogățită de sistemul audio Nicam, ce conferă un sunet destul de bun.

Pe partea de conectivitate modelul este echipat cam cu tot ceea ce este nevoie pentru o utilizare obișnuită: HDMI, Scart, Slot CI(ce funcționează ca un decodor pentru canalele HBO, Cinemax, etc), un port USB 2.0 și player multimedia integrat.

Având în vedere că discutăm de un un televizor din gama 2013, este bine de știut faptul că vine echipat cu tuner digital, DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, ce vă permite să vizualizați posturile HD, chiar și în cazul în care dețineți doar un abonament analogic. În felul acesta nu veți fi nevoiți să scoateți lunar din buzunar sume mai mari pentru a vă bucura de această facilitate.

Cântărește numai 5,5 kg, astfel că îl puteți muta cu ușurință în cazul în care vreți să faceți curățenie generală sau vreți să faceți mici modificări prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ieftin,
  • HDMI,
  • Slot Ci

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Orion T 28D este un televizor ce face parte din gama low-budget, ce se va încadra perfect în dormitor sau de ce nu într-o bucătărie spațioasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.