Orion T 24D – un Smart TV cu un preț incredibil de mic

Ne plac SMART TV-urile, însă prețul lor nu este tocmai la îndemâna oricui sau cel puțin așa era până acum ceva timp. De curând am descoperit un Smart TV la un preț accesibil, este vorba de modelul Orion T 24D, ce are un preț de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât avantajos pentru cei ce își doreau un astfel de produs, dar pur și simplu nu și-au permis să aloce o sumă prea mare pentru o astfel de achiziție.

Din punct de vedere al designului, pot spune că televizorul se bucură de un aspect plăcut, ceva mai simplist decât întâlnim la televizoarele Smart mai scumpe. Are o ramă puțin mai groasă, însă acest lucru nu deranjează foarte tare și se sprijină pe un picior dreptunghiular, ce poate fi înlătuarat în cazul în care vă decideți să îl montați pe perete.

Poze cu televizorul Orion T 24D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Orion T 24D este un Smart TV ce face parte din gama 2013 a producătorului, prin urmare beneficiază de cele mai noi funcții. Are o diagonală de 61 cm, suficientă pentru un dormitor, iar rezoluția este HD, prin urmare vă veți bucura de imagini clare și cât mai naturale.

Având în vedere că discutăm de un model lansat anul trecut, este deja normal ca acesta să dispună de tuner digital încorporat, DVB-T și DVB-C, ce vă permite să vedeți posturile în format HD, fără a avea nevoie de acel receiver care nu face altceva decât să ne umple casa de cabluri inestetice.

Pentru că discutăm de un Smart TV este de la sine înțeles că are și conexiune Wireless Ready, ce vă permite conectarea la internet, la rețelele de socializare sau pe Youtube sau de ce nu să purtați conversații cu cei dragi pe Skype. Tot ce vă va trebui va fi o tastatură și o cameră WEB.

Pe partea de conectivitate, Orion T 24D dispune de un port HDMI, 2 porturi USB 2.0, SCART și o conexiune PC. Greutatea sa ajunge la numai 5 kg, prin urmare nu vă va fi deloc greu să îl mutați în cazul în care doriți să faceți modificări prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • este SMART TV,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Orion T 24D este un SMART TV din gama low budget, ce oferă imagini clare, dar și o serie de aplicații, ce sunt întâlnite de regulă la televizoarele mult mai scumpe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.