Orion T 19D – mic, ieftin – ideal pentru bucătărie

Îți dorești un televizor cu o diagonală mică, pentru care nu ar trebui să scoți o sumă prea mare din buzunar? Noi îți propunem modelul Orion T 19D, un televizor din gama low-budget, pentru care nu vei scoate din buzunar mai mult de 550 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent după părerea mea.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un televizor cu un aspect destul de simplu, dar plăcut. Are un picior dreptunghiular, ce poate fi demontat, în cazul în care doriți să economisiți spațiu și să montați televizorul pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Orion T 19D

Orion T 19D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Orion T 19D este un televizor LED, cu o diagonală destul de mică, de doar 47 cm, ce îl face să fie ideal pentru bucătărie sau pentru părinții ce nu se prea împacă cu tehnologia. Modelul aparține generației 2013, prin urmare dispune de cele mai noi funcții.

Imaginea este de 1366 x 768, HD, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de claritate și culori cît mai naturale. Deși vorbim de un model destul de ieftin, Orion T 19D dispune de tuner digital DVB-T și DVB-C, pentru ca utilizatorul să poată vizualiza posturile HD fără a mai avea nevoie de acel receiver inestetic.

Pe partea de conectivitate, televizorul dispune de HDMI, o intrare PC, un port USB 2.0, SCART și player multimedia integrat. Deși este un televizor destul de ieftin, pot spune că atât din punct de vedere al aspectului, cît și al dotărilor, se prezintă destul de bine.

Păreri pro şi contra

Pro

  • tuner digital,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Orion T 19D este ideal pentru bucătărie sau pentru camera copiilor, și asta datorită faptului că este mic, ieftin și oferă imagini clare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.