Televizor LED Orion T 16D/LED

Orion este marca ce îmi aminteşte de copilărie. Ţin minte că erau la mare căutare produsele acestui producător şi asta datorită calităţii lor. Iată că şi după atâţia ani încă se menţin pe piaţă, şi din câte pot observa se adresează utilizatorilor ce nu dispun de un buget prea mare, dar care îţi doresc televizoare LED.

Astăzi am ales să vă prezint modelul Orion T 16D/LED, ce vine la un preţ de aproximativ 400 lei (verifică preț actualizat), extrem de mic aş spune eu, însă vorbim de un produs din gama low budget.

Designul este destul de simplu, cu rama destul de lată, însă nu cred că este cazul să avem pretenţii prea mari, dat fiind preţul lui.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Orion T 16D/LED

Orion T 16D/LED

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Orion T 16D/LED este un televizor din gama 2013, ce este recomandat în special pentru camera copiilor sau de ce nu pentru o bucătărie. Vine cu o diagonală de 41 cm, nu foarte mare, dar suficientă cât să poţi urmări emisiunile preferate sau filmele interesante.

Se bucură de o rezoluţie HD şi are încorporat un tuner digital, ceea ce vă va scuti de prezenţa acelui receiver cu acea „căblăraie” inestetică. În ceea ce priveşte conectivitatea, Orion T 16D/LED dispune de: HDMI, SCART, o intrare USB 2.0 şi o intrare SCART. Are un consum foarte mic, de doar 24W, iar greutatea de aproximativ 2 Kg.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ foarte bun,
  • HDMI,
  • LED

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Orion T 16D/LED este un televizor mic şi ieftin, ideal pentru camera copiilor sau o bucătărie sau de ce nu pentru o cameră de studenţi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.