Orion PIF48-DLED-SA – televizorul Android Full HD

Orion a ales să își doteze televizoarele smart cu interfață Android, ceea ce se dovedește a fi foarte util mai ales pentru utilizatorii aflați la prima experiență smart, întrucât interfața este cea familiară de pe tabletă sau smartphone. Modelul este un televizor din seria pe 2015 a producătorului, care îmbină funcții smart atractive cu un ecran Full HD de mari dimensiuni. Este disponibil în magazine la prețul de 2799 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile modele smart cu diagonala de peste 100 cm.

Televizorul are un design slim care nu se lasă mai prejos decât cele ale modelelor mai cunoscute de brand. Carcasa și rama sunt negre și subțiri, aspectul general fiind foarte elegant, iar rama subțire oferă în același timp o vizibilitate mai bună. Suportul este unul plat și scund, oferind o stabilitate foarte bună. Dacă există un aspect care trage puțin în jos designul, acesta este plasticul care are un aspect ușor ieftin. Textura destul de pronunțată nu face decât să evidențieze acest lucru. Bineînțeles, aspectul exterior rămâne o problemă de gust, așa că fiecare poate vedea diferit designul.

Poze cu televizorul Smart

Orion PIF48-DLED-SA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 122 de cm, așa că este suficient de mare pentru a acapara atenția în orice cameră. Unghiurile de vizibilitate sunt generoase, așa că oferă o experiență de vizualizare bună din orice poziție, ceea ce se poate dovedi util atunci când ai prieteni în vizită așezați în jurul ecranului. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună. În același timp, acestea beneficiază de o luminozitate continuă de 300 cd/mp care susține redarea unor culori strălucitoare și a unui contrast bun. Timpul de răspuns este de 8 ms, acest lucru fiind util mai ales în cazul în care asociezi un PC sau un laptop.

Televizorul este dotat cu funcții smart, așa că distracția nu mai cunoaște limite. Vei putea reda filme, videoclipuri și seriale direct pe ecranul televizorului, fără a mai fi nevoie de stick-uri sau conectarea altor dispozitive. De asemenea, vei putea naviga în browser la fel ca pe PC, posta pe rețelele de socializare sau juca jocuri și lansa aplicațiile preferate. Funcțiile smart au la bază interfața Android KitKat 4.4, ceea ce face navigarea mult mai cursivă. Pentru conectarea la internet poți folosi port-ul de rețea sau tehnologia Wireless.

Modelul oferă în același timp posibilitatea conectării unui spectru larg de dispozitive externe, fiind prevăzut cu 2 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, 1 intrare Scart și 1 intrare de PC. Tunerul digital DVB-T, DVB-C și slot-ul CI+ fac posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Televizorul Orion este unul dintre televizoarele smart cu cele mai bune raporturi calitate-preț, oferind o experiență de vizionare și o experiență smart de calitate în timp ce păstrează un preț sub media de pe piață.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim
  • ecran Full HD generos
  • funcții smart cu interfață Android
  • port-uri pentru conectarea dispozitivelor externe

Contra:

  • design putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.9
Conectivitate - 8.8

8.8

O alegere Smart

Orion PIF48-DLED-SA este un Smart TV cu Android din gama pe 2015 a producătorului, ce îmbină o diagonală generoasă, cu funcții destul de interesante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.