Orion PIF40-DLED-S – televizorul smart de serie mai veche

Dacă îți dorești un televizor smart și ești dispus să faci un compromis pe partea de actualitate a funcțiilor în fața unui ecran mai mare la un preț bun, modelul Orion PIF40-DLED-S este unul potrivit pentru tine. Acesta este un televizor de serie 2013 care se prezintă bine și în momentul de față. Este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat), fiind o soluție foarte accesibilă.

Televizorul are un design care, comparat cu cele recente, pare într-adevăr mai robust, dar construcția rămâne elegantă și rezistentă. Modelul măsoară 923 x 588 x 220 mm, iar finisajele metalice adaugă o notă chiar foarte atractivă. Rama este destul de subțire, iar suportul păstrează liniile clasice, având forma dreptunghiulară și fiind jos și plat.

Poze cu televizorul Smart

Orion PIF40-DLED-S

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este dotat cu un ecran cu diagonala de 102 cm, ceea ce se dovedește foarte util pentru exploatarea calității Full HD. Astfel, imaginile cu rezoluția de 1920 x 1080 pixeli sunt redate foarte detaliat și la scară largă, așa că par mult mai realiste și mai interactive. Luminozitatea de 300 cd/mp susține un contrast foarte bun și culori strălucitoare. Un punct foarte atractiv, chiar și pentru momentul actual, este timpul de răspuns de 5 ms. Acesta oferă o sincronizare foarte bună a comenzilor date prin intermediul telecomenzii sau a unui mouse și se dovedește a fi foarte util când ecranul redă jocuri de pe PC.

Trecând acum la partea smart, aici lucrurile sunt puțin diferite față de momentul de față. Timpii de așteptare vor fi însă ceva mai mari. Modelul se poate conecta la internet folosind port-ul de rețea sau tehnologia Wireless. Vei putea să urmărești filme și seriale online, să faci căutări în browser și să postezi pe rețelele de socializare, la fel ca de pe orice alt dispozitiv smart, experiența fiind una foarte interactivă.

La nivelul conectorilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart, component și de PC. Vei putea astfel să asociezi ecranului mare al televizorului un PC, laptop, o consolă de joc, un sistem audio sau un stick USB. Modelul este dotat de asemenea cu un tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 și un slot CI+, putând să redea canale digitale fără a mai avea nevoie de un receiver extern.

Compromisul pe partea smart este mai ușor de suportat întrucât funcțiile smart au interfață Android. Per ansamblu, alegerea este una inspirată în cazul în care ai nevoie de un televizor Full HD cu ecranul ceva mai mare și vrei să beneficiezi și de funcții smart, fără a investi însă un buget foarte mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD generos
  • funcții smart atractive
  • posibilități de conectare externă

Contra:

  • design robust

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.3
Display - 8.8
Conectivitate - 8.3

8.5

O alegere Smart

Orion PIF40-DLED-S este un televizor care oferă o experiență de vizionare foarte atractivă, asociindu-i funcții smart cu randament decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.