Orion PIF23-DLED – un televizor low budget

Îți dorești un televizor LED, însă cauți un model ietin? Atunci o variantă excelentă ar putea fi televizorul Orion PIF23-DLED, ce are un preț de aproximativ 680 lei (verifică preț actualizat), prin urmare poate fi încadrat în categoria low budget.

Din punct de vedere al designului vorbim de un televizor cu un aspect simplist, dar plăcut. Totuși nu putem să avem așteptări foarte mari la un asemenea preț. Rama ce încadrează imaginea este cam grosuță, mă duce cu gândul la LCD-urile ceva mai vechi, însă nu deranjează. Se sprijină pe un picior oval, picior ce se poate detașa în caz că vreți să îl montați pe perete.

Poze cu televizorul Orion PIF23-DLED

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Orion PIF23-DLED este un televizor ce face parte din gama 2013 a producătorului, ceea ce înseamnă că încorporează funcții destul de noi, de care vă puteți bucura. Diagonala de 58 cm îl recomandă ca fiind ideal pentru camera copiilor sau a bunicilor, care nu se prea descurcă cu tehnologia sau de ce nu pentru bucătărie.

Oferă imagini Full HD, clare și cât mai aproape de cele reale și un sistem audio Nicam. Deși vorbim de un televizor din gama low budget, acesta dispune și de tuner digital, ce face ca acel receiver inestetic să nu mai fie necesar pentru a putea urmări programele HD, prin urmare vă scutește de acea inestetică „căblăraie”.

Pe partea de conectivitate Orion PIF23-DLED vine cu o gamă ceva mai restrânsă, însă practic dispune de ce este esențial: un port USB 2.0, HDMI, o intrare SCART și player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • HDMI,
  • rezoluție Full HD

Contra:

  • la prețul acesta nu cred că putem avea mai multe pretenții

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Orion PIF23-DLED este un televizor ideal pentru camera copiilor sau pentru bucătărie, model pentru care nu veți scoate o sumă prea mare din buzunar.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.