Smartphone-urile OnePlus se găsesc și pe Amazon

one plusDupă cum probabil știi, Amazon este poate cel mai important comerciant online din lume, ce livrează produse în orice colț al lumii te-ai afla, ceea ce înseamnă că sistemul de distribuție funcționează extraordinar de bine. Iar acesta este un motiv bine întemeiat pentru ca cei de la OnePlus să opteze spre a-și comercializa produsele pe Amazon, astfel încât device-urile lor să poată fi livrate oriunde în lume.

În felul acesta oricine își va putea comanda unul dintre smartphone-urile OnePlus în viitorul apropiat, iar compania asiatică va trece peste situația destul de neplăcută creată cu distribuirea telefoanelor prin acel sistem bazat pe invitații.

Deja se pot plasa comenzi pe Amazon pentru produsele OnePlus cu livrare în România, iar prețurile de achiziție sunt destul de accesibile.

Mișcarea OnePlus nu face decât să simplifice distribuirea produselor, eliminând intermediarii, și implicit adaosurile comerciale pentru terminalele mobile. Și partea frumoasă este că, dacă produsele sunt comandate de pe Amazon UK, timpul de livrare este destul de scurt. În maxim 3 zile poți avea produsul acasă. Lucrurile se schimbă puțin în cazul în care produsele sunt comandate de pe Amazon.com. În cazul acesta va trebui să achiți și TVA la produsul respectiv.

În momentul de față OnePlus 2 de 64 GB poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 249 lire de pe Amazon UK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.