OnePlus oferă headset-uri VR gratuit, pentru a putea comanda noul OnePlus 3

OnePlus oferă headset-uri de realitate virtuală gratuit pentru a comanda noul device mobil OnePlus 3 înaintea tuturor.

Loop VR

Lansarea OnePlus 3 este așteptată la finalul celui de-al doilea trimestru al acestui an, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul lunii iunie noul flagship al chinezilor va putea fi comandat. Totuși, compania a inițiat o mișcare destul de interesantă, menită să atragă atenția asupra evenimentului de lansare.

OnePlus oferă gratuit headset-uri Loop VR  primilor 30.000 de utilizatori ce se autentifică pe site-ul companiei și își lasă datele de livrare. Este important de reținut faptul că livrările vor fi onorate doar pentru SUA și India. Acest aspect vine ca o confirmare a faptului că realitatea virtuală va juca un rol important în lansarea device-ului mobil OnePlus3.

Se pare că evenimentul de lansare va fi inspirat dintr-un clip realizat chiar de fanii brandului, urmând ca flagshipul OnePlus 3 să poată fi comandat de pe site-ul oficial. Cu ajutorul ochelarilor Loop VR se va putea iniția prima comandă folosind realitatea virtuală. Strategia de lansare pare destul de interesantă, la fel ca și metoda de a comanda produsul și cu siguranță va atrage atenția pasionaților de tehnologie.

Se pare că OnePlus 3 va fi disponibil în două variante: una cu chipset Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare, ce va putea fi achiziționată la prețul de aproximativ 310 $ și o variantă mai scumpă, cu 6 GB memorie RAM și 64 GB capacitate de stocare.

Se pare că OnePlus nu doar se laudă cu terminale mobile cu specificații interesante, ci știe și cum să facă o lansare memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.