Oclean Z1 – periuța electrică cu 30 de zile autonomie și preț avantajos

Periuțele electrice au devenit tot mai populare în ultimii ani, și asta datorită eficienței lor, dovedită în testele clinice. S-a demonstrat că folosirea periuțelor electrice, reduce semnificativ placa și inflamațiile gingiilor. Și dacă mai punem la socoteală și faptul că în prezent avem suficiente opțiuni accesibile ca preț, atunci clar ele devin și mai atractive.

De exemplu, cei de la Oclean tocmai ce au lansat o nouă periuță de dinți, modelul Z1, ce poate fi achiziționată la un super preț de pe Gearbest în această perioadă. Mai exact, costă 39$ și vine la pachet și cu un cadou. Este vorba despre un încărcător magnetic de perete. Transportul este gratuit, dacă folosiți Belgium Registered, cu livrare la poștă. Și în cazul în care comandați produse Oclean în valoare de cel puțin 100$(fie că vorbim de periuțe electrice, fie că vorbim de capete de periuțe etc) folosiți cuponul de reducere GBOCLEAN și beneficiați de 5$ reducere.

Oclean Z1 este o periuță cu vibrații sonice, foarte elegantă, disponibilă în două nuanțe: Sakura Pink și White. Vorbim nu doar de o periuță electrică aspectuasă, ci de un model premium, ale cărei capete pot fi schimbate cu ușurință. 

Periuța electrică este una Smart, ce poate fi personalizată, astfel încât să întrunească nevoile utilizatorului. Oferă peste 20 de opțiuni de periaj, prin intermediul aplicației dedicate, Oclean App. Tot aici găsiți și informații legate de eficiența periajului efectuat(sub forma unui raport detaliat), cât și de timpul alocat periajului. 

Dispune de 32 de nivele pentru reglarea intensității, giroscop pe 6 axe, ce generează statistici legate de zonele periate(dacă sunt curățate bine sau nu). Toate informațiile pot fi urmărite în timp real, conectând periuța prin Bluetooth la aplicația Oclean App pentru telefon.

Oclean Z1 este silențioasă și promite o autonomie de până la 30 de zile de utilizare. Iuhuu. Ce poți cere mai mult de la o periuță electrică: eficiență, preț accesibil, autonomie de invidiat. Spune-mi în comentarii, dacă pentru tine există un alt aspect pe care această periuță nu îl întrunește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.