O zi fără laptop! Productivitate maximă doar cu ecosistemul Galaxy?!?

Provocările ne scot din zona de confort, iar de data aceasta, provocarea care m-a scos pe mine din zona de confort, vine de la Samsung. Am în teste zilele acestea 3 device-uri Samsung: un Galaxy Note 20 Ultra 5G, un Galaxy Watch 3 și o pereche de căști Galaxy Buds Live, pe care le-am folosit într-un Challenge: am vrut să văd cât de productivă pot fi într-o zi de lucru obișnuită, fără să folosesc laptopul, doar cu ecosistemul Galaxy. 

În condițiile în care eu îmi desfășor o mare parte din activitate pe laptop, nu a fost deloc ușor să nu mă ating de el o zi întreagă, dar cu toate acestea am reușit. Dacă o parte din activitățile acestei zile mi s-au părut ușor de realizat cu telefonul, recunosc partea cu redactarea articolului mi-a creat cele mai mari emoții. Se poate scrie un articol de pe telefon, doar că va fi de 2-3 ori mai lent decât la un laptop sau PC. Însă cu ajutorul funcției Samsung Dex mi-am dat seama că îmi pot face treaba foarte bine, dacă am la dispoziție o tastatură și un mouse conectate wireless la telefon și bineînțeles un monitor. 

Totul a funcționat mai bine decât mă așteptam, ceea ce m-a făcut să-mi dau seama că, da, pot fi productivă cu un Samsung Galaxy Note 20 Ultra chiar și atunci când vine vorba de redactarea unui articol și asta datorită funcției Samsung Dex. Ce îmi oferă un laptop în plus, este portabilitatea, dar la nevoie mă pot descurca și fără el.

Dacă sunteți curioși de ce a ieșit, Play pe clipul de sus! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.