Monitor TV LG 22MN43D-PZ – eficiență mai mare în activitatea zilnică

Ai o activitate office intensă sau ești pasionat de jocuri cu grafică avansată? Cu siguranță un monitor mai mare te-ar putea ajuta să îți desfășori activitatea mult mai bine. De aceea venim în sprijinul tău cu o potențială soluție la nevoile tale, monitorul TV LED LG 22MN43D-PZ de 21,5 inch. Nu doar te va ajuta să fii mai productiv, ci îți va ține loc și de TV în momentele de relaxare.

Producătorul coreean nu face rabat la calitate când vine vorba de materialele utilizate la fabricarea acestui produs. Finisajele bine realizate, sugerează eleganță și rafinament, iar piciorul detașabil vă oferă flexibilitate, astfel că puteți opta să îl suspendați de perete sau îl puteți utiliza ca atare. Prețul unui astfel de monitor este de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil, ținând cont că discutăm de un monitor cu specificații de top.

Poze cu monitorul-TV LED LG 22MN43D-PZ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bun dacă v-a impresionat designul monitorului TV LG 22MN43D-PZ, să vedem totuși ce ascunde interiorul. Modelul oferă o diagonală generoasă de 21,5 inch, cu o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080, astfel că vă veți putea bucura de o imagine clară, cu detalii bine definite.

În ceea ce privește sunetul stă foarte bine și la acest capitol, experienţa audio fiind îmbogăţită cu două boxe încorporate, de 3 W fiecare, ce redau un sunet puternic, intens şi totodată mult mai realist.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, dispunând de: Component, Scart, căşti, HDMI etc, ce permite vizionarea filmelor preferate la o rezoluţie optimă.

Tunerul TV încorporat vă permite să utilizați monitorul și pe post de televizor. În cazul în care v-ați plictisit și doriți să luați o pauză ce poate fi mai simplu decât să vă transformați monitorul în TV. Nu doar că economisiți spațiu, ci și bani printr-o astfel de achiziție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este acceptabil,
  • HDMI

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Excelent

Pentru cei ce au nevoie de un monitor care să le permită flexibilitate și să le mărească productivitatea în activitatea zilnică, monitorul TV LED LG 22MN43D-PZ este o variantă demnă de luat în considerare. Nu numai că îl veți putea utiliza ca și monitor, ci și ca TV în momentele de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.