Microsoft Copilot – aplicația AI o poți descărca gratuit din Play Store!

Microsoft lansează Copilot, o alternativă pentru ChatGPT, ce face parte din ecosistemul Microsoft. Nu este o surpriză pe nimeni faptul că Microsoft avansează cu pași repezi pe tărâmul AI, mai ales că de curând l-au cooptat și pe cel care a pus bazele ChatGPT, Sam Altman.

Noua aplicație este acum disponibilă în Google Play și poate fi descărcată gratuit, oferind utilizatorilor asistență în diferite sarcini, poate redacta documente sau email-uri, poate oferi soluții pentru diferite situații, poate crea rezumate și multe altele.

Totodată aplicația poate genera și imagini(opțiune ce implică motorul de generare de imagine DALL-E 3), poate genera logo-uri, poate crea conținut pentru rețelele sociale și se poate comporta ca un chatbot. Ba mai mult oferă acces gratuit la GPT-4, opțiune plătită în mod normal de utilizatorii ChatGPT.

Copilot a fost lansat inițial în cadrul motorului de căutare Bing, ca un instrument AI, însă ulterior acesta a luat locul Bing Chat.

Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, a fost instalată de peste 1,5 milioane de utilizatori.

Tastaturile vor avea buton Copilot din 2024

Anul 2024 va aduce schimbări pentru tastaturile device-urilor ce rulează Windows 11, căci Microsoft va implementa un buton dedicat pentru asistentul Copilot.

După aproape 3 decenii, în care tastaturile nu au mai suferit schimbări majore iată că anul acesta Inteligența artificială va avea o tastă dedicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.