Mașină de spălat rufe Slim Arctic AFD1000A+

Având în vedere că fiecare dintre noi încercăm să valorificăm timpul cât mai mult posibil, este normal să facem tot posibilul pentru a diminua efortul depus pentru orice activitate desfășurată. De aceea cred că unul dintre aparatele electrocasnice indispensabile unui cămin este mașina de spălat rufe. Nu numai că vă permite să faceți atâtea alte lucruri pe durata unui ciclu de spălare, ci vă ajută să vă conservați energia pentru alte activități solicitante.

Astăzi am ales să discutăm despre o mașină de spălat ce aparține de un producător binecunoscut, și anume Arctic, mai exact este vorba de modelul Arctic AFD1000A+, ce se bucură de un preț destul de accesibil, de aproximativ 1000  lei ( verifică preț actualizat).

Din punct de vedere al designului, aș putea spune că se încadrează în categoria modernă, accesorizată cu tot felul de butoane și funcții ce ajută la spălarea corectă a fiecărei țesături. Dispune de un afișaj de tip LCD, ce vă permite să urmăriți timpul rămas până la terminarea ciclului de spălare, dar și gradele la care sunt spălate rufele și viteza de rotație. Pe panoul de control veți mai întâlni și un buton de selectare a programului dorit, unul de reglare a vitezei de stoarcere, un buton de programare a ciclului de spălare, unul de pornire/pauză și anulare a comenzilor.

Poze cu mașina de spălat Arctic AFD1000A+ Slim

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Legat de partea tehnică aș dori să încep prin a menționa faptul că mașina de spălat Arctic AFD1000A+ face parte din gama TET(tehnologia de economisire pe termen lung), tehnologie ce se pare că sporește calitate produsului, rezultând într-o economie de timp, energie și bani pe termen lung.

Arctic AFD1000A+ este o mașină de spălat slim, ideală pentru spațiile mici, însă acest aspect nu înseamnă că dispune de o capacitate de încărcare mai mică, ci doar că este mult mai bine comprimată. Viteza de centrifugare este de 1000 rpm, și are o capacitate de încărcare de 6 Kg, ideală aș spune eu pentru o utilizare normală, vă va permite să spălați și țesături mai voluminoase.

În ceea ce privește clasa de eficiență energetică, Arctic AFD1000A+ este încadrată în categoria A+, la clasa de eficiență la spălare în categoria A, iar la clasa de eficiență la centrifugare în categoria C.

Dispune de 16 programe de bază, pentru ca fiecare tip de țesătură să fie spălat corect: program de spălare rapid(14 min), program de extra clătire, program de prespălare, de bumbac, de lână, pentru țesături sintetice, program consum redus de energie, etc.

Pe lângă toate acestea vine și cu o serie de funcții de siguranță ce le consider utile în cazul oricărei mașini de spălat. Spre exemplu dispune de un sistem de siguranță împotriva copiilor, ce blochează practic accesul acestora pe durata unui ciclu de spălare. O altă funcție extrem de utilă, ce elimină vibrațiile și diminuează zgomotul pe durata funcționării, este sistemul de control al balansului, ce are rolul de a distribui uniform rufele în interiorul tamburului, asigurând astfel un ciclu de spălare silențios. Pentru cei care consideră că totuși nu ar avea nevoie de o mașină de spălat cu o încărcătură de 6 Kg, există și alternativa mai ieftină cu 5 Kg, și anume, modelul Arctic CB1000A+.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ,
  • clasa de eficienţă energetică A+,
  • nenumărate programe de spălare,
  • funcţii de siguranţă

Contra:

  • se putea si o viteză de centrifugare mai bună

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic AFD1000A+ este o mașină de spălat eficientă și ergonomică, ideală pentru locuințele mici, dar și pentru cei ce nu sunt dispuși să aloce o sumă foarte mare pentru o astfel de investiție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.