LoPiFit – o bicicletă altfel

lopifit

LoPiFit este un concept futurist ce îmbină perfect mersul pe jos cu mersul pe bicicletă. Ciudat nu-i așa? Cum adică mers pe jos și mers pe bicicletă în același timp? Da, este posibil, iar LoPiFit ne demonstrează asta. Vorbim de o companie olandeză ce ne propune un mijloc de transport pe cât de inedit, pe atât de eficient.

Device-ul are un motor electric și arată ca o bicicletă, ce încorporează o bandă de alergare. Acesta se pune în mișcare, în momentul în care utilizatorul începe a merge pe bandă. Are capacitatea de a atinge o viteză de 25 km/h, ceea ce înseamnă că ar putea deveni cu ușurință un mijloc de transport favorit, atât pentru cei ce se grăbesc să ajungă la locul de muncă dimineața, cât și pentru cei pasionați de plimbările în aer liber.

Potrivit managerului LoPiFit, Rob van Ooijen, noul device este extrem de ușor de folosit, indiferent de condiția fizică a utilizatorului. Iar aspectul cel mai interesant, este acela că nu trebuie să alegi între a merge pe jos sau a pedala o bicicletă.

Datorită rețelelor sociale, ce au viralizat filmulețele cu LoPiFit, noul device a înregistrat un real succes, olandezii primind comenzi din întreaga lume.

Prețul noului model de bicicletă pornește de la 1800 de euro. Se pare că ne-am cam săturat de aglomerația din trafic și suntem în căutarea unor soluții pe cât de ingenioase, pe atât de eficiente, pentru a ajunge la destinație fără bătăi de cap, ba chiar cu zâmbetul pe buze. Din această categorie face parte și Scooterson, cel mai nou scuter inteligent, dezvoltat la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.