Liebherr CUwb 3311 – o combină frigorifică pe gustul tău

Liebherr CUwb 3311 face parte din gama de combine frigorifice ce te va cuceri nu doar prin specificații, cât mai ales prin designul îndrăzneț, ce se diferențiază de modelele clasice de pe piață. Are un preț de aproximativ 2799 lei (verifică preț actualizat), însă poate fi achiziționată și în rate, de 140 lei/lună. Poate prețul ți se va părea puțin cam ridicat, însă investiția pe termen lung își merită toți banii și îți voi explica în cele ce urmează de ce afirm acest lucru. Este bine de știut că poți găsi acest model și în alte variante de culoare: roșu, verde avocado sau alb.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Ei bine în primul rând designul este inovator și foarte elegant. Modelul este disponibil într-o nunață de albastru marin, ce îl va face să se încadreze într-o bucătărie decorată modern. Materialele folosite sunt premium, ceea ce îi asigură longevitatea. Are două uși, pe care vei găsi atașat câte un mâner, astfel încât să le poți deschide cu ușurință, fără a lăsa urme de amprente pe suprafața sa.

Poze cu Liebherr CUwb 3311

Liebherr CUwb 3311

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interioarul este bine compartimentat, și asigură flexibilitate, astfel că poți muta rafturile în funcție de cât spațiu ai nevoie pentru introducerea fiecărui aliment, indiferent de mărimea lui sau a recipientelor de depozitare. Vine și cu un suport pentru sticle, pentru ca acestea să fie depozitate în siguranță, și să nu ai surpriza că se deplasează atunci când sunt puse pe orizontală în frigider.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, combina frigorifică este foarte bine doatată. Are un volum de 294 l, din care 210 l alocați pentru frigider și 84 l, alocați pentru congelator. Având în vedere dimensiunile sale, am putea spune că acesta este potrivit pentru o familie mai puțin numeroasă.

Atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de câte 3 rafturi de depozitare. Frigiderul beneficiază de un sistem de dezghețare automat, în timp ce congelatorul are un sistem de dezghețare manual, ceea ce presupune ca o dată la 6 luni să îl dezghețați și să îl ștergeți.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă un consum de energie mic, prin urmare și o factură la energia electrică mică. Mai mult de atât, combina frigprifică dispune și de o opțiune SmartGrid, ce ajută la reducerea costului de electricitate.

Nu este deloc zgomotos, atinge numai 39 dB și are o autonomie de 27 de ore(dacă ți se oprește curentul o zi întreagă, nu vei avea surpriza neplăcută să ți se strice mâncarea).

Pentru un frigider impecabil, nu ezita să folosești soluțiile potrivite. Soluția Codiac este perfectă pentru ca întreținerea combinei frigorifice să fie corespunzătoare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • silențioasă,
  • eficiență energetică A++

Contra:

  • prețul nu este chiar mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 10
Performanțe - 9.6

9.7

O alegere premium

Liebherr CUwb 3311 este o combină frigorifică cu un design inedit, ce te va cuceri din prima clipă prin specificațiile sale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.