Liebherr CUPsl 3021 – combina de calitate germană

Liebherr este unul dintre liderii europeni pe piața de aparate frigorifice, iar locul fruntaș este binemeritat datorită calității produselor sale, care vin însoțite de prețuri avantajoase. Modelul Liebherr CUPsl 3021 este foarte atractiv și modern, remarcându-se în fața concurenței prin spațiul interior foarte bine pus în valoare și tehnologiile performante. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Ratele pentru aceasta încep undeva de la 59 de lei. Punctele forte ale aparatului sunt capacitatea mare de depozitare, tehnologiile frigorifice care permit o răcire eficientă și economică, consumul redus și garanția extinsă. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unui sistem automat de dezghețare, dar acesta este compensat de existența sistemului SmartFreeze care asigură reducerea formării de gheață. Investiția este una inspirată.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul combinei este modern și elegant, aceasta fiind disponibilă pe argintiu. Aparatele Liebherr sunt renumite pentru aspectul compact și închiderea ermetică, iar modelul de față nu face excepție. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate și balamale de calitate superioară. Deschiderea se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că vei putea schimba sensul dacă este necesar. Interiorul beneficiază de iluminare interioară. Dimensiunile aparatului sunt de 180 x 55 x 62 cm.

Poze cu combina frigorifică Liebherr CUPsl 3021

Liebherr CUPsl 3021

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare totală este de 280 de litri, modelul fiind potrivit chiar și pentru o familie numeroasă.

Frigiderul are o capacitate de 196 de litri și este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile și permit organizarea personalizată în funcție de înălțimea vaselor depozitate. Compartimentele pentru fructe și legume sunt spațioase. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi de diferite înălțimi. Frigiderul vine însoțit de un suport pentru ouă.

Congelatorul are o capacitate de 84 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare spațioase din plastic transparent rezistent. Congelatorul are o capacitate de congelare de 4.5 kg în 24 de ore, oferind un randament bun. Datorită sistemului VarioSpace rafturile intermediare din sticlă pot fi îndepărtate complet, astfel încât să se creeze spațiu suplimentar și să poată fi depozitate alimente dintre cele mai voluminoase.

Congelarea se face cu ajutorul tehnologiei SmartFrost. Aceasta reduce rapid temperatura la – 32 de grade și creează mediul optim pentru păstrarea vitaminelor vitale. După congelarea completă a alimentelor aparatul revine la temperatura medie, economisind energie. Este de remarcat și tehnologia SmartFreeze care asigură reducerea formării de gheață. Sistemul de dezghețare este totuși manual. Congelatorul are ca accesoriu o tavă pentru gheață.

La nivel  tehnic, modelul are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Liebherr CUPsl 3021 se încadrează în clasa climatică SN-ST. Termostatul este reglabil, iar nivelul de zgomot este minimal.

În ceea ce privește consumul de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus. Consumul anual este de 262 kwh. Autonomia fără curent este de 27 de ore, fiind mai mare decât media. În acest timp aparatul va funcționa normal, păstrând alimentele în siguranță în cazul unor pene de curent. Modelul are o garanție extinsă de 4 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • autonomie de 27 de ore
  • funcția Smart Freeze,
  • funcția Smart Frost

Contra:

  • dezghețarea se face manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.4
Performanțe - 8.2

8.4

Buna

Liebherr CUPsl 3021 este o combină frigorifică destul de elegantă, bine compartimentată, cu o autonomie destul de mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.