Liebherr CUP 3221 – combina ieftină de calitate germană

Indiferent de dimensiunea familiei, indiferent de distanţa la care locuim faţă de supermarket, orice gospodărie are nevoie de un spaţiu de depozitare a alimentelor. Iar când vine vorba de alimente perisabile din cauza căldurii, ştim că prin spaţiu de depozitare ne referim la o combină frigorifică, aparatul electrocasnic care îmbină posibilitatea de a păstra prospeţimea alimentelor în frigider, o perioadă limitată de timp, cu cea de a congela mâncarea pentru a o păstra comestibilă o perioadă mai lungă de timp. Liebherr CUP 3221 este o combină de fabricaţie germană care îţi va păstra alimentele în cea mai bună condiţie datorită funcţiilor inovative cu care este dotată. Modelul este o combină frigorifică care pentru un preț de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat), oferă suficiente motive pentru a constitui o bună alegere.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Vom începe prin a descrie aspectul exterior al acestui model. De culoare albă şi un design minimalist, se încadrează cu succes în orice bucătărie, fie ea modernă sau clasică. Dimensiunile aparatului nu sunt exagerate, ocupând un spaţiu de 181.7 x 60 x 62.9 cm. Mânerele sunt aplicate pe uşile care se deschid, în mod normal, pe partea dreaptă. Balamalele reversibile şi mânerele uşor de mutat fac posibilă inversarea deschiderii chiar de către proprietar.

Poze cu combina frigorifică

Liebherr CUP 3221

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul este dispus deasupra congelatorului, având propria uşă. În acest fel, temperatura din congelator nu se reduce la fiecare utilizare a frigiderului. Interiorul răcitorului este compus din 4 compartimente împărţite prin 3 rafturi din sticlă. Există şi un raft special pentru sticle. În partea inferioară se mai află un compartiment special pentru fructe, legume şi brânzeturi. Acestea se pot depozita în 2 sertare din plastic dispuse unul lângă altul. Uşa are 4 rafturi de dimensiuni diferite. Volumul total al frigiderului este de 199 litri.

Congelatorul are volumul de 85 litri şi este împărţit în 3 compartimente prin intermediul unor sertare din plastic.

Datorită tehnologiei VarioSpace, toate rafturile din frigider pot fi scoase şi rearanjate în funcţie de dimensiunea alimentelor pe care le dorim păstrate la rece. Dezgheţarea se face automat dar nu şi pentru congelator. Acesta ar cam fi singurul minus al combinei, fiind necesară o intervenţie din când în când pentru curăţarea congelatorului.

Un avantaj clar al acestui aparat electrocasnic îl constituie tehnologia SmartFrost cu care este dotat congelatorul. Datorită acesteia, depunerea de gheaţă este extrem de redusă. Capacitatea de congelare este şi ea destul de redusă, fiind de 4 kg în 24 de ore.

Consumul total al electrocasnicului este foarte redus, fiind de doar 217 kWh pe an sau de 0.69 kWh zilnic. Acest consum încadrează dispozitivul de răcire în clasa de eficienţă energetică A++. Liebherr a avut grijă şi de confortul fonic al proprietarilor, zgomotul produs fiind de 40 dB. În cazul în care are loc o pană de curent sau dacă aparatul se defectează, datorită etanşeităţii, poate păstra alimentele în bune condiţii timp de 25 de ore, suficient timp pentru a rezolva orice problemă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • nivel de zgomot mic,
  • sistemul Smart Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere isteață

Liebherr CUP 3221 este o combină frigorifică nemțească, cu specificații tehnicee ideale pentru ca alimentele să fie proaspete mai mult timp.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.