Liebherr CUP 3011 – combina ultra avantajoasă

Liebherr este un producător german cu tradiție, care se remarcă datorită aparatelor cu raport calitate-preț foarte bun. Dacă îți dorești o combină frigorifică în primul rând ieftină, care să beneficieze de dotări decente și să aibă o capacitate mare de depozitare, atunci modelul Liebherr CUP 3011 este potrivit pentru tine. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun. Ratele pentru aceasta încep undeva de la 45 de lei. Raportul calitate-preț este într-adevăr unul bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Punctele forte ale aparatului sunt capacitatea mare de depozitare, consumul energetic redus și garanția extinsă. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unui sistem automat de dezghețare, dar acesta ar fi crescut considerabil prețul. Este de apreciat totuși existența tehnologiei SmartFreeze care ține sub control formarea de gheață, astfel încât să fie nevoie de dezghețare la intervale mai lungi. Per ansamblu alegerea este una bună.

Designul combinei inspiră robustețe și încredere. Carcasa este complet albă, iar ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate. Ușile se deschid spre dreapta și sunt reversibile, așa că vei putea schimba sensul dacă este necesar. Interiorul beneficiază de iluminare interioară. Dimensiunile aparatului sunt de 180 x 55 x 62.8 cm, iar capacitatea totală de depozitare este de 284 de litri.

Poze cu combina frigorifică Liebherr CUP 3011

Liebherr CUP 3011

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are o capacitate de 199 de litri. În ceea ce privește organizarea interioară, acesta este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, așa că permit adaptarea la orice tip de recipient. Compartimentele pentru fructe și legume din partea inferioară sunt generoase și alcătuite dintr-un plastic transparent de calitate. Ușa este prevăzută cu 3 suporturi de diferite înălțimi, care permit depozitarea sticlelor, borcanelor etc. Suportul superior este acoperit. Frigiderul vine însoțit de un suport pentru ouă.

Congelatorul are o capacitate de 85 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare spațioase din plastic transparent. Volumul permite depozitarea fără probleme a alimentelor în timpul sărbătorilor, precum și a cutiilor mari de înghețată pe timp de vară. Congelatorul are o capacitate de congelare de 7 kg în 24 de ore, având un randament peste media de pe piață. Este de remarcat tehnologia SmartFreeze care reduce formarea de gheață și asigură o răcire eficientă. Sistemul de dezghețare este totuși manual, fiind necesar să realizezi acest lucru personal de câteva ori pe an. Congelatorul are ca accesoriu o tavă pentru gheață.

La nivel  tehnic, Liebherr CUP 3011 are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Modelul se încadrează în clasa climatică SN-ST. Termostatul este reglabil. Aparatul este unul silențios.

Un punct forte important al combinei este consumul de energie. Astfel, aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A+ și atrage prin urmare un consum redus, fiind și ecologică. Consumul pentru 24 de ore este de 0.757 kwh, iar consumul anual este de doar 277 kwh. Pe termen lung aparatul ajută la economisire prin reducerea facturilor la curentul electric.

Modelul are o garanție extinsă de 4 ani, producătorul asigurând astfel asistență pentru o perioadă îndelungată și marcând puncte pentru încredere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • funcția Smart Freeze

Contra:

  • dezghețarea se face manual

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare - 8.5
Design - 8.2
Performanțe - 8.1

8.3

Bună

Liebherr CUP 3011 este o combină frigorifică cu un aspect destul de plăcut, cu o capacitate de 284 l, ce se potrivește unui buget nu foarte generos.

User Rating: 4.18 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.