Liebherr CUESF4023 – combina elegantă din inox

Liebherr CUESF4023 este unul potrivit pentru cei care își doresc o combină frigorifică modernă și elegantă, care să își facă remarcată prezența în bucătărie. Liebherr este un producător german care investește în calitate, așa că alegerea este una de încredere. Combina frigorifică Liebherr poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Ratele pentru aceasta încep undeva de la 80 de lei. Punctele forte ale aparatului sunt capacitatea mare de depozitare și de răcire, garanția extinsă și designul de calitate. Punctul ceva mai slab este reprezentat de lipsa unei tehnologii automate de dezghețare pentru congelator, dar acest lucru este compensat de existența unui sistem de reducere a formării de gheață.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul combinei este unul foarte plăcut. Aceasta este în primul rând înaltă, având dimensiunile de 201 x 60 x 63.1 cm. Combina este alcătuită din inox, fiind ușor de curățat și de întreținut. În același timp, sistemul SmartSteel reduce reținerea amprentelor, iar posibilitatea zgârierii ușilor este mult mai mică. Acestea sunt prevăzute cu mânere verticale și balamale revesibile. Deschiderea se face spre dreapta în mod standard, dar vei putea schimba oricând direcția dacă ai nevoie. Interiorul beneficiază de iluminare.

Poze cu combina frigorifică

Liebherr CUESF4023

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare totală este de 373 de litri, fiind destul de generoasă și potrivită pentru o familie cu mai mulți membri.

Frigiderul are o capacitate de 282 de litri și este prevăzut cu 4 rafturi din sticlă rezistentă. Rafturile sunt ajustabile. Există de asemenea un suport special pentru sticle ce poate fi așezat sub unul dintre acestea. Compartimentele pentru fructe și legume se găsesc în partea inferioară și sunt spațioase. Ușa este prevăzută cu 5 suporturi de diferite înălțimi. Frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri. Acesta este organizat în 3 sertare generoase. Sertarele sunt din plastic transparent, astfel încât să ai o vizibilitate bună. Capacitate de congelare de 9 kg în 24 de ore, fiind cu mult superioară mediei de pe piață. Datorită sistemului VarioSpace, rafturile intermediare din sticlă pot fi îndepărtate complet. Vei putea să depozitezi astfel alimente mai voluminoase. Tehnologia SmartFrost este cea care stă la baza depozitării în siguranță a alimentelor. Aceasta este eficientă datorită faptului că reduce rapid temperatura la – 32 de grade, păstrând apoi nivelul optim pentru conservarea vitaminelor vitale.

După congelarea completă aparatul revine la temperatura medie, fiind econmisită astfel o cantitate mare de energie. Congelatorul nu beneficiază de un sistem automat de dezghețare, fiind necesar să faci tu asta manual. Există însă sistemul SmartFreeze care asigură reducerea formării de gheață.

Termostatul este reglabil, controlul fiind electronic. În ceea ce privește consumul de energie, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul anual este de 313 kwh, iar cel zilnic este de 0.856 kwh.  Autonomia fără curent este de 25 de ore, fiind cu mult peste medie. Alimentele tale vor fi păstrate în siguranță chiar și în cazul penelor de curent. Aparatul este silențios, având un nivel de zgomot de doar 39 dB. Modelul are o garanție extinsă de 4 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • nivel de zgomot mic,
  • sistemul Smart Frost

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review,ro

Ușurință în utilizare - 9.7
Design - 9.8
Performanțe - 9.7

9.7

O alegere inteligentă

Liebherr CUESF4023 este o combină frigorifică ce merită toată atenția ta în cazul în care ești în căutarea unui produs foarte calitativ.

Vezi detalii
User Rating: 2.98 ( 22 votes)

2 comentarii

  1. Care este diferența dintre Smart frost si nofrost ?

    • Cu Smart Frost, formarea gheții este redusă substanțial, ceea ce înseamnă că decongelarea se va face mult mai rar. Cu NO FROST alimentele sunt congelate prin intermediul aerului de circulație răcit, iar umiditatea este transportată către exterior, făcând ca decongelarea să nu mai fie necesară. O zi excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.