Liebherr CTPsl 2921 – un frigider bine construit, cu un preț mic

Liebherr CTPsl 2921 este un frigider cu o capacitate nu foarte mare, ce îl face potrivit pentru o familie mai puțin numeroasă. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 1549 lei (verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa și în rate lunare de 69 lei.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Altex.

Despre Liebherr trebuie să știi că este un brand cunoscut, cu o tradiție de zeci de ani în spate, ce oferă utilizatorului produse premium.

În ceea ce privește designul frigiderului, îți pot spune că modelul afișează un aspect plăcut, elegant, cu finisaje bine definite. Vine pe o nuanță argintie, ce face ca noua achiziție să se încadreze într-un decor modern. Mânerul este integrat pe orizontală, astfel încât ușa se deschide foarte ușor. Dimensiunile frigiderului este de 157,1 x 55 x 63 cm, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de prea mult spațiu pentru aparatul electrocasnic.

Poze cu Liebherr CTPsl 2921

Liebherr CTPsl 2921

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are două uși și un volum total de 272 l, din care 220 l revine pentru frigider, iar 52 l revine congelatorului.

Modelul Liebherr se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 0,552 kWh/24h, ceea ce mi se pare destul de rezonabil din punctul meu de vedere.

Frigiderul include 4 rafturi din sticlă, ce pot fi ajustate pe înălțime. Prezintă și un compartiment pentru legume și fructe, astfel încât să le menții cât mai proaspete pentru mai mult timp. Pe ușă se regăsesc 4 suporturi din plastic, pentru depozitarea sticlelor, borcanelor și ouălelor.

Congelatorul este compartimentat în două, ce îți asigură puțin spațiu pentru a congela câteva produse.

Modelul Liebherr este dotat cu SmartFrost, ce face ca decongelarea să fie necesară mult mai rar față de un model standard. Congelatorul trebuie dezghețat manual  și nu mă surprinde acest lucru. Până la urmă nu trebuie să uităm că discutăm despre un frigider low cost.

Nivelul de zgomot atins este de 40 dB, ceea ce înseamnă că se aude un zgomot destul de mic. Autonomia fără curent este de 24 de ore, astfel că în cazul unei pane de curent de câteva ore nu ar fi nici o problemă.

Iluminarea interioară cu LED conferă o iluminare optimă a interiorului și totodată economă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • clasa A++,
  • preț accesibil,

Contra:

  • nu beneficiază de tehnologia NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8
Performanțe - 8.1

8.3

O alegere accesibilă

Liebherr CTPsl 2921 este un frigider cu 2 uși, potrivit familiilor mai puțin numeroase, ce își doresc un produs bine construit.

Vezi detalii
User Rating: 3 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.