Liebherr CBNPgw 3956 – combina frigorifică premium

Combinele frigorifice de clasă premium sunt aparate destinate celor care îşi doresc o prospeţime desăvârşită a alimentelor chiar şi după câteva zile de la depozitare, un consum de energie redus şi mult spaţiu pe care proprietarii îl pot folosi aşa cum îşi doresc. La acestea se adaugă şi multe alte sisteme şi funcţii, extrem de utile în orice bucătărie. Liebherr CBNPgw 3956 este un model care oferă toate aceste avantaje, la un preţ, este adevărat, pe măsura beneficiilor propuse clienţilor, mai exact ajunge la un preț de aproximativ 7500 lei (verifică preț actualizat). Combina este foarte încăpătoare, atât la nivelul frigiderului cât şi la cel al congelatorului şi, cu toate acestea, reuşeşte să fie şi economă. Sistemele suplimentare menţin alimentele la o temperatură optimă, păstrându-le proaspete pentru un timp îndelungat, iar dezgheţarea se face automat.

Cu un volum total de 331 de kilograme,combina frigorifică este un model mare, ale cărei dimensiuni se ridică la 201.1 x 60 x 65 cm. Aşadar, cumpărătorii pot avea probleme să introducă aparatul într-un apartament, dar, odată depăşite, aceştia se vor bucura în linişte de dotările sale. Culoarea modelului este albă, din exterior, designul său fiind unul clasic. Lucrurile se schimbă când se deschide uşa. Frigiderul are patru rafturi din sticlă foarte rezistentă, care, la nevoie, pot fi scoase pentru a se permite mai mult spaţiu pentru vasele de dimensiuni mari.

Poze cu combina frigorifică

Liebherr CBNPgw 3956

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Spre deosebire de modelele obişnuite, acesta are două compartimente pentru legume şi fructe, ale căror temperatură poate fi reglată diferit, în funcţie de ceea ce este depozitat înăuntru. Capacitatea totală este de 243 kg, şi pe uşă mai există încă trei suporturi, dintre care unul pentru ouă şi unul pentru sticle.

Nici congelatorul nu este unul obişnuit, cele trei compartimente ale acestuia fiind protejate de nişte uşi din plastic. Volumul său este de 89 de litri, suficient pentru a menţine o gamă variată de preparate.

Modelul Liebherr este o combină frigorifică modernă, care beneficiază foarte mult de pe urma dotărilor de ultimă generaţie.

În primul rând, congelatorul are funcţia No Frost, ceea ce împiedică depunerile de gheaţă pe pereţii acestuia, fapt care uşurează procesul automat de dezgheţare, dar şi contribuie la un consum mai redus de energie. Combina are şi funcţii de super răcire şi super congelare, pentru momentele în care proprietarul se grăbeşte, şi o avertizare sonoră atunci când uşa este deschisă. Reglarea temperaturii se realizează printr-un sistem LCD cu touch.

Un alt element util este funcţia BioFresh din cele două compartimente pentru legume şi fructe, care permite reglarea temperaturii. Aşadar, cumpărătorul are acum ocazia să personalizeze funcţionarea frigiderului, alegând ce este mai bine pentru alimentele din interiorul acestuia. Toate acestea vin cu un consum redus de energie electrică, producătorii afirmând că modelul Liebherr, care are clasa A++, consumă cu 45 % mai puţin decât normalul. Şi acest lucru pare a fi adevărat, cei 0.73 KW/h fiind puţini pentru o combină atât de mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • nivel de zgomot mic,
  • sistem de răcire congelator NO FROST

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.9
Design - 9.8
Performanțe - 9.5

9.7

O alegere excelentă

În concluzie, Liebherr CBNPgw 3956 reprezintă o soluţie pentru cei care au un buget de achiziţie generos și își doresc una dintre cele mai bune combine de pe piață.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.