Liebherr CBNesf 3913 – o combină modernă, pentru cei cu buget

Când vorbim de calitate germană, cu toţii ne referim la lucruri bine făcute, menite să ne deservească la fel de eficient de-a lungul anilor, fără a-şi schimba proprietăţile şi fără a se defecta în cazul unei utilizări normale. Combina frigorifică Liebherr CBNesf 3913 fabricată de producătorul german Liebherr, este un aparat electrocasnic care respectă întru totul normele calitative nemţeşti. Calităţile combinei frigorifice Liebherr sunt mai mult decât evidente, spaţiul de depozitare fiind generos, consumul energetic şi nivelul de zgomot reduse. Dacă mai adăugăm şi tehnologiile inovative BioFresh de menţinere a prospeţimii alimentelor, precum şi DuoCooling pentru reglarea independentă a temperaturilor, ştim că avem de a face cu un model din gama profesionistă. Cu toate acestea, preţul de aproximativ 6000 lei (verifică preț actualizat), este şi el puţin cam mare, fiind destinat doar celor cu buget generos pe care îi interesează doar calitatea, nu şi preţul.

Aspectul combinei este atrăgător, modern şi minimalist, totodată. Combina are o înălţime destul de mare, dimensiunile totale fiind de 201.1 x 60 x 63 cm. Frigiderul este situat în partea superioară a aparatului, acesta având uşa separată de cea a congelatorului. Materialul exterior din care este fabricat device-ul este inoxul. Acesta este fabricat după tehnologia SmartSteel care ajută la o curăţare extrem de uşoară şi ţinând la distanţă amprentele. Tot datorită acestei tehnologii, suprafaţa exterioară a uşilor este mult mai bine protejată împotriva loviturilor şi zgârieturilor.

Poze cu combina frigorifică

Liebherr CBNesf 3913

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mânerele sunt aplicate, în poziţie verticală, deschiderea făcându-se în mod normal pe partea dreaptă. Datorită balamalelor reversibile, precum şi uşurinţei de a modifica poziţia mânerelor, deschiderea poate fi modificată chiar de proprietar.

Interiorul frigiderului este împărţit în 4 compartimente separate prin intermediul a 3 rafturi din sticlă, plus zona special dedicată fructelor şi legumelor. Aceasta este separată de restul frigiderului prin intermediul a 2 sertare din plastic care permit utilizarea chiar şi în cazul unei deschideri de doar 90 grade a uşii. Interiorul este iluminat cu ajutorul unor becuri de tip LED situate pe peretele din stânga al aparatului. Volumul acestuia este de 246 litri. Pe uşă sunt disponibile 3 rafturi cu înălţimi diferite.

Congelatorul are o capacitate de 89 litri, fiind împărţit în 3 compartimente prin intermediul unor sertare din plastic. Capacitatea de congelare este destul de mare, fiind de 16 kg în 24 de ore. Datorită tehnologiei VarioSpace, toate rafturile şi plăcile interioare pot fi scoase cu uşurinţă, pentru a face loc unor alimente cu dimensiuni mari.

Congelatorul foloseşte tehnologia No Frost pentru răcire. Drept urmare, nu va trebui să pierzi vremea cu dezgheţarea pentru a curăţa interiorul. De aceeaşi tehnologie beneficiază şi frigiderul, lucru care ajută la prevenirea deshidratării alimentelor. Mai mult, sertarele destinate fructelor şi legumelor beneficiază de tehnologia BioFresh, acestea fiind etanşe, păstrează un mediu climatic stabil pentru o prospeţime de durată a alimentelor.

Tehnologia DuoCooling cu care este dotată combina permite reglarea independentă a temperaturilor din congelator şi din frigider. Tot datorită acestei tehnologii, deshidratarea alimentelor are loc mai greu, prin faptul că aerul nu poate trece în compartimentul vecin, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu mirosurile. Aparatul are capacitatea de a menţine temperatura optimă timp de 25 de ore în cazul în care nu mai este alimentat cu curent electric, autonomie mult peste media celorlalte aparate frigorifice.

Clasa de eficienţă a acestui electrocasnic este A+, fiind specifică unui consum anual de 359 KWh, consumul înregistrat zilnic fiind de 0.983 KWh. Deşi unele dintre răcitoarele de tip No Frost sunt mai zgomotoase, nu este şi cazul modelului Liebherr care produce un zgomot de doar 41 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • nivel de zgomot mic,
  • sistem de răcire congelator NO FROST

Contra:

  • prețul este destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 9.1
Performanțe - 9.1

9

O alegere eficientă

Liebherr CBNesf 3913 este o combină frigorifică dotată cu tot felul de tehnologii inovative și interesante, ce au menirea să îți păstreze alimentele cât mai proaspete.

Vezi detalii
User Rating: 3.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.