LG 55UB820V – televizorul UHD avantajos

Calitatea UHD a devenit în ultima vreme destul de accesibilă. La un preț de mai puţin de 5000 de lei poți beneficia de cea mai performantă tehnologie de imagine. Modelele UHD devin astfel un competitor important în fața celor FullHD. Unul dintre cele mai avantajoase modele UHD de pe piață este LG 55UB820V și are un preț de aproximativ 4299 lei (verifică preț actualizat). Modelul are un raport calitate-preț foarte bun, fiecare nivel al experienței beneficiind de o atenție ridicată. Avantajul principal oferit de model este însă ecranul de calitate UHD. Imaginile sunt extrem de clare şi realiste, fiind cu adevărat apropiate de cele din cinematograf. Investiția este una pe termen lung, aşa că prețul este cu atât mai atractiv.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Acesta reușește să se remarce considerabil față de modelele obişnuite, iar un prim aspect la care strălucește este designul. Observăm aşadar un finisaj premium din metal care denotă o calitate superioară. Rama extrem de subțire acoperă pur şi simplu marginile ecranului cu un strat protector. Vizibilitatea este astfel excelentă, iar aspectul este foarte modern şi elegant. Designul este ultra slim, carcasa având o grosime foarte mică. Carcasa este neagră. Pentru fixare sunt folosite două picioruşe plasate pe marginile laterale. Dimensiunile modelului sunt de 1233 x 727 x 37.8 mm.

Poze cu televizorul Smart LG 55UB820V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este cu adevărat performant. Acesta are o diagonală de 139 de cm şi o rezoluție de 3840 x 2160 de pixeli. Dimensiunile mai reduse ale ecranului față de cele ale modelelor UHD de vârf sunt cele care au contribuit la scăderea prețului. Cu toate acestea, ecranul rămâne la fel de spectaculos. Vorbim aşadar despre un ecran care beneficiază de cele mai avansate tehnologii disponibile în momentul de față. Rezoluția este de 4 ori mai bună decât cea Full HD, ceea ce înseamnă că imaginile sunt extrem de clare şi pline de culoare.

Sunt redați astfel 8.3 milioane de pixeli, iar tehnologia IPS 4k asigură culori reale, precizie, unghiuri bune de vizualizare şi o mai mare stabilitate a imaginii. Tehnologia True 4K Engine asigură procesarea imaginilor la calitate UHD şi îmbunătățirea calității chiar şi în cazul celor care provin din surse externe. În plus, ecranul încorporează formatul HEVC care suportă fișierele video cu 60 de cadre pe secundă. Prin urmare, efectul de blur este eliminat, iar cadrele în mişcare sunt redate extrem de fluid.

Sunetul modelului LG 55UB820V este asigurat de tehnologia Dolby Digital şi are o putere de 20W. Sistemul de difuzoare este pe mai multe canale şi oferă astfel o calitate superioară. Sunetul este distribuit pe 7 direcții. Difuzoarele sunt îndreptate spre privitor şi beneficiază de efect surround, aşa că sunetul va părea că umple camera.

Funcțiile smart fac posibilă conectarea la internet şi permit prin urmare vizionarea de emisiuni şi filme online. În magazinul de aplicații sunt disponibile mii de aplicaţii pentru distracție, rețele de socializare sau conținut. Interfața este cursivă şi prietenoasă.

Port-urile sunt suficiente pentru a oferi posibilități variate de asociere cu dispozitive externe. Există astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare scart, 1 intrare video composite, 1 intrare de component şi 1 intrare de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili şi wireless. Este disponibil şi un tuner digital DVB – C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Ultra HD,
  • diagonala de 139 cm

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 55UB820V este un Smart TV cu diagonala de 139 cm și rezoluție Ultra HD, ce se potrivește unui living cu o suprafață generoasă.

User Rating: 1.9 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.