LG OLED55C6V – un TV de nota 10, din gama premium

Când ai impresia că le-ai văzut pe toate (în materie de televizoare) apar cei de la LG cu modelul OLED55C6V, unul dintre cele mai bune, scoase vreodată pe piață, cu o imagine ruptă din povești, ecran curban, display generos, 4K și 3D pe deasupra. Cam ciudat să vezi că un TV de ultimă generație vine echipat cu tehnologia 3D, în condițiile în care mulți dintre noi o credeam deja apusă de ceva vreme. Ce mai încolo și-ncoace, acest televizor are tot ce-i trebuie. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 8699 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de piperat pentru mulți dintre noi, însă având în vedere că discutăm despre un produs premium, nu mă surprinde acest detaliu.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.

LG OLED55C6V este unul dintre cele mai bune televizoare lansate în 2016.

Design modern, slim, elegant

Modelul LG este un televizor cu un aspect deosebit, are circa 3 mm grosime, posedă o carcasă atractivă, metalică, în nuanțe argintii. Pentru că este foarte subțire, poate fi montat cu ușurință pe perete. Designul său se potrivește cu decorațiunile moderne care pot fi prezente într-un living în ton cu noile tendințele de decorare a locuinței. Ecranul curbat contribuie și el la calitățile estetice deosebite cu care se laudă acest model și, după cum vom vedea în rândurile de mai jos, nu doar arată bine ci și funcționează excepțional.

Dimensiuni cu stand: 1225*762*191 mm / Greutate – 16,5 kg, compatibil VESA 400*200 (pentru a fi montat pe perete).

Poze cu LG OLED55C6V

LG OLED55C6V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Un TV complex din toate punctele de vedere.

Diagonala generoasă de 139 cm, rezoluția 4K, faptul că poate reda conținut 3D, împreună cu toate caracteristicile speciale de imagine, te poartă fix în mijlocul acțiunii. Tehnologia Dolby Vision, tehnologia UHD Premium High Dynamic Range (HDR) au rolul de a ajusta luminozitatea cu scopul de a evidenția detaliile de culoare din fiecare scenă redată pe ecran. UHD Premium garantează imagini și sunet de calitate superioară.

De reținut!

Black is…black! Modelul LG redă nuanțe profunde de negru. De exemplu, canalul NASA TV UHD poate fi fizionat cu ajutorul acestui TV OLED de la LG într-o manieră excelentă, punând privitorii față în față cu experiența reală a călătoriei în spațiu într-o manieră cât mai aproape de realitate (din punctul de vedere al imaginii).

Înainte să menționăm cât de bine redă sunetul acest TV, mai avem de vorbit puțin despre tehnologia imaginii, în primul rând pentru că panoul OLED este singura tehnologie în care fiecare pixel poate produce propria lumină și culoare. Exact, vorbim despre pixelii auto-iluminați. Și cu ajutorul lor contrastul capătă alte valori, surprinzând albul cel mai alb sau negrul super intens, oferind imaginii o profunzime incredibilă.

Imagini mai vii ca oricând!

Se poate afirma că televizorul coreenilor oferă contrastul perfect. Pixelii auto-iluminați nu necesită lampă comună, își controlează individual propria luminozitate și reproduc nuanțe intense de negru pentru a spori senzația de realism a imaginii.

Experiența de vizualizare este dusă la superlativ și datorită culorilor naturale redate. Nu contează că vizionezi o comedie sau un documentar, un videoclip sau o emisiune de știri. Te vei simți în mijlocul acțiunii, atât de real ți se va părea totul.

Dacă experiența vizuală se ridică la un nivel superior, același lucru putem spune și despre sistemul audio premium de 40W, calibrat de Harman/Kardon (printre cele mai apreciate branduri profesionale în ceea ce privește sistemele audio). Un plus la capitolul sonorizare este adus și de caracteristicile superioare Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync. Așadar, nu avem doar imagini incredibile, ci și un sunet pe măsură. Iată combinația de vis! Dar povestea televizorului perfect nu s-a terminat ci continuă cu…

… sistemul de operare intuitiv webOS 3.0 prin care poți accesa toate sursele de conținut și le poți salva în secțiunea My Contect pentru a le putea accesa mai rapid pe viitor.

Alte dotări: 3 HDMI-uri, 3 USB-uri, Wi-Fi încorporat. Două dintre porturile HDMI suportă surse UHD HDR (playere Blu-Ray UHD).

It s a kind of magic!

Magic Zoom, Magic Remote & Magic Mobile Connection

Da, pe LG OLED55C6V poți face asta: selectezi un subiect, un detaliu care ți-a atras atenția și îl mărești – îi dai zoom – cu ajutorul Magic Remote. Tot cu Magic Remote ai și mai mult control asupra surselor tale de divertisment. Cât privește Magic Mobile Connection aceasta permite redarea conținutului de pe smartphone, direct pe televizor.

Modelul LG este unul dintre cele mai performante televizoare lansate în 2016, cu ecou și în 2017, recomandat pentru calitățile sale de top și, acum, de prețul aflat la o super reducere.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium
  • OLED
  • 4K
  • diagonală de 139 cm
  • ecran curbat
  • sonorizare Harman Kardon
  • Magic Remote

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Imagine - 10
Conectivitate - 9.8

9.9

O alegere premium

LG OLED55C6V este unul dintre modelele cele mai apreciate ale anului 2016. Este un OLED, cu o diagonală generoasă și rezoluție 4K.

Vezi în magazin
User Rating: 3.49 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.