LG OLED55B7V – un TV premiat la CES Innovation Awards 2017

Abia un an a trecut de când LG Electronics anunțau apariția și în România a gamei de televizoare OLED cu rezoluție 4K și tehnologie HDR. Tot anul trecut, modelele OLED 4K cu ecran plat și curbat din seriile E6, C6 și B6, alături de LG Signature OLED TV G6 câștigau premiul CES 2016 în materie de inovație. Calitatea televizoarelor OLED a continuat să evoluze și iată că acum, în 2017, putem admira perfecțiunea imaginilor redate de modelul LG OLED55B7V. Prețul de aproximativ 10.699 lei(verifică preț actualizat) în magazinele eMAG  – îi reflectă întru totul dotările și caracteristicile de top.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Design premium, inovator, fascinant, similar unei opere de artă

Televizorul este incredibil de subțire, de doar câțiva mm. Datorită acestei calități, impresionantul model cu diagonală de 139 cm poate fi amplasat foarte aproape de perete, pretându-se oricărui tip de decor, atât timp cât se regăsește într-o cameră spațioasă, pe măsura impozanței sale. Pentru a putea fi amplasat pe unul dintre pereții încăperii, e bine de știut că acesta oferă compatibilitate VESA 300 x 200. Are o greutate de 18,6 kg, iar dimensiunile sale sunt destul de impunătoare, de 1229 x 764 x 254 mm, deci nu este recomandat să încerci să-l manevrezi singur, nici pentru a-l scoate din cutie, nici pentru a-l monta pe perete. 

Televizorul este disponibil și pe diagonala de 164 cm, este vorba despre modelul LG OLED65B7Vîn cazul în care ai un living cu o suprafață super generoasă, iar modelul de 139 cm ți s-ar putea părea prea mic. 

Poză cu LG OLED55B7V

LG OLED55B7V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

O nouă experiență de vizionare, mai captivantă, mai uluitoare

Design-ul super elegant este completat de imaginile redate cât se poate de real, grație tehnologiilor inovatoare pe care modelul televizorul le posedă. Cea mai avansată tehnologie OLED de care se bucură modelul LG, înseamnă nuanțe perfecte de negru, luminozitate îmbunătățită, culori mult mai puternice. Pixelii auto-iluminați ai televizorului OLED creează o imagine greu de egalat în lumea televizoarelor, lume aflată într-o permanentă competiție.

HDR Activ vs. HDR Convențional: LG OLED TV suportă conținut HDR Premium oferit de Dolby Vision, fiind compatibil cu tehnologiile convenționale HDR10 și HLG. LG Active HDR optimizează imaginea HDR și oferă o experiență reală a imaginii.

Alte caracteristici superioare de imagine, demne de enumerat, sunt: Perfect Colors, Billion Rich Colors, Pixel Dimming, Perfect Black, Ultra Luminance Supreme, OLED Master Engine, Resolution Upscaler – 4K Upscaler, True Color Accuracy, Active Depth Enhacer, HDR Effect, HEVC Decoder, VP9 Decoder.

Grație certificărilor Dolby Vision&Dolby Atmos, vei avea parte de-o experiență similară celei dintr-un cinema, chiar la tine acasă! Imaginii de-o calitate superioară i se adaugă un sunet pe măsură. Conform specificațiilor producătorului, televizorul este prevăzut cu boxe care îmbunătățesc propagarea sunetului pentru o tranziție lină dintre intensitatea ridicată și redusă a sunetului. Sistemul audio stereo este prevăzut cu două ieșiri  a câte 20 W fiecare și următoarele caracteristici superioare: difuzor down firing, Dolby Surround, Magic Sound Tuning, Clear Voice III, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, LG Sound Sync, Bluetooth, DTS Decoder, Audio Codec.

WebOS 3.5&Magic Remote

Acest Smart TV are integrat sistemul webOS 3.5 redefinit care, împreună cu Magic Remote – cea mai super telecomandă Smart – te va purta în lumea fascinantă a conținutului de top oferit de furnizorii de divertisment. În plus, navigarea pe internet și folosirea diverselor aplicații se transformă într-o reală plăcere. Datorită telecomenzii Magic Remote te poți bucura de funcția 360 view care permite vizualizarea conținutului foto și video la 360 de grade. Cool, nu?!

LG OLED55B7V vine echipat cu un player multimedia integrat, un tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), un slot CI+ (datorită acestora nu vei mai avea nevoie de un decodor extern pentru a recepționa transmisiile HDTV), Wi-Fi Integrat, conexiune LAN, conexiune Audio Return Channel, 2 x RF In, 1 x Headphone out, patru porturi HDMI, trei intrări USB, o ieșire audio digitală optică, un minijack căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design Blade Slim
  • 4K
  • OLED
  • Smart TV
  • diagonală generoasă
  • premiul CES 2017 pentru inovație
  • sonorizare puternică

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.3
Conectivitate - 9.1

9.2

O alegere premium

LG OLED55B7V este unul dintre cele mai noi televizoare OLED lansate de LG, ce oferă o experiență de vizionare și un sunet greu de egalat.

Vezi în magazin
User Rating: 3.11 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.