LG GTF916PZPM – frigiderul atractiv cu 2 uși

LG GTF916PZPM este unul dintre cele mai mari frigidere de pe piață, capacitatea sa de depozitare fiind mai mare chiar și decât a combinelor frigorifice. Modelul este astfel potrivit pentru familiile numeroase. Producătorul coreean este de altfel foarte atent la dotările produselor sale, astfel încât acestea să aibă grijă de membrii familiei tale. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 3999 lei (verifică preț actualizat).Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 120 de lei. Modelul se remarcă prin designul modern foarte atractiv, capacitatea uriașă de depozitare, sistemele performante de răcire și de eliminare a formării de gheață și nu în ultimul rând prin consumul foarte redus de energie. Nu poate fi adus în discuție niciun defect, modelul fiind unul extrem de atractiv.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul frigiderului este unul aparte, acesta fiind disponibil pe argintiu. Liniile minimaliste sunt puse în evidență de aspectul perfect ermetic și de mânerele verticale lungi și plate. În același timp, afișajul electronic și dispenserul de apă creează o imagine foarte modernă. Frigiderul are congelatorul situat în partea de sus. Deschiderea ușilor se face spre dreapta. Interiorul beneficiază de iluminare prin LED-uri.

Poze cu frigiderul

LG GTF916PZPM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul are dimensiunile de 184 x 86 x 73 cm, acestea anticipând capacitatea foarte generoasă de depozitare. Volumul total este de 596 de litri, fiind poate cel mai mare pentru această categorie.

Frigiderul are o capacitate impresionantă de 422 de litri. Ar fi de remarcat faptul că multe combine nu depășesc o capacitate totală de 350 de litri. Interiorul este organizat în 2 rafturi din sticlă rezistentă, formându-se 3 spații generoase pentru depozitarea alimentelor.  Pe ușă sunt disponibile 6 suporturi, dintre care 3 sunt ceva mai mici. Este vorba de cele din dreptul dispenserului de apă. Compartimentele pentru fructe și legume sunt foarte spațioase și sunt plasate în partea de jos a frigiderului. Există de asemenea un compartiment Fresh Zone pentru depozitarea cărnii sau a peștelui înainte de gătire.

Congelatorul are o capacitate de 147 de litri și este organizat în 2 zone separate prin intermediul unui raft din sârmă. Capacitatea de congelare este de 7 kg în 24 de ore, randamentul fiind peste medie. Este disponibilă o funcție de super-congelare.

La nivelul dotărilor tehnice, combina are un compresor și folosește un sistem static de răcire. Modelul se încadrează în clasa climatică N-T și folosește agentul de răcire R600a. Aparatul beneficiază de tehnologie Full No Frost, așa că fiecare parte a combinei beneficiază de eliminarea formării de gheață. Datorită sistemului Multiflow răcirea se face prin curenți de aer ventilați, temperatura fiind uniformă și constantă în tot interiorul. Datorită sistemului SmartDiagnosis vei putea să afli ce nu funcționează corect cu frigiderul. Funcția de diagnosticare este disponibilă într-o aplicație pentru smartphone și tabletă.

În ceea ce privește consumul,  frigiderul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul este unul foarte redus. Astfel, anual sunt consumați 363 kwh.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 38 dB.

Autonomia fără curent este de 10 ore, aceasta fiind suficientă pentru păstrarea alimentelor în siguranță până la rezolvarea problemelor electrice.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • suport de sticle,
  • afișaj LED,
  • dispenser de apă,
  • sistem de răcire NO FROST frigider/congelator

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 9.4
Performanțe - 9.4

9.3

Ideal pentru familii numeroase

LG GTF916PZPM este un frigider cu o capacitate extrem de mare, dotat cu sistemul de răcire NO FROST, atât pentru frigider, cât și pentru congelator.

Vezi detalii
User Rating: 2.72 ( 22 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.