LG GSP325PVCV – combina frigorifică în stil american

LG GSP325PVCV este o combină frigorifică side by side ce se adresează familiilor numeroase. Dacă ești fan al filmelor sau serialelor americane știi cu siguranță de combinele lor frigorifice uriașe cu două uși, care se deschid precum un dulap. Avantajele principale ale acestora sunt în primul rând capacitatea mare de depozitare și aspectul foarte elegant. Apoi, accesul la alimente se face foarte ușor, iar tehnologiile frigorifice sunt de obicei mai avansate. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere tehnologiile avansate, organizarea interioară personalizată, capacitatea foarte mare de depozitare și designul elegant, prețul este unul bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Aspectul combinei este unul foarte elegant.  Aceasta este disponibilă pe argintiu și are un aspect minimalist. Designul side by side oferă o deschidere comodă mai ales datorită celor două mânere verticale lungi. Modelele side by side au ușa stângă dedicată congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. În cazul de față pe ușa stângă întâlnim și panoul de control cu afișaj electronic și un dozator de apă. Vei putea astfel să te bucuri de un pahar cu apă rece fără a mai fi necesar să deschizi ușa. Combina ocupă un spațiu de 175.3 x 89.4 x 73.1 cm, fiind potrivită pentru locuințele cu bucătării ceva mai mari

Poze cu combina frigorifică

LG GSP325PVCV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Asemenea dimensiuni atrag de la sine o capacitate de depozitare uriașă. Vorbim așadar de un volum total de 507 de litri, unul dintre cele mai mari de pe piață.

Frigiderul are o capacitate de 345 de litri. Frigiderul este împărțit în 3 rafturi foarte mari pe lângă cele obișnuite. Rafturile sunt alcatuite din sticlă rezistentă și pot fi reglate pe înățime. Compartimentele pentru fructe și legume sunt așezate în partea inferioară și au dimensiunile unor sertare de congelator. Acestea sunt dotate cu un sistem special Moist Balance Crisper, care menține un nivel optim de umiditate și ajută astfel la păstrarea alimentelor în stare proaspătă pentru un timp mult mai îndelungat. Pe ușă întâlnim 5 suporturi înalte care fac posibilă depozitarea ușoară a sticlelor și recipientelor de diferite dimensiuni. Suportul superior este acoperit.

Congelatorul are o capacitate de 162 de litri, iar organizarea sa internă este asemănătoare cu cea a frigiderului. Acesta este prevăzut cu 2 rafturi din sticlă, 2 sertare din plastic transparent și un dispozitiv automat pentru gheață, care o livrează sub formă de cuburi. Ușa este prevăzută cu 4 suporturi. Capacitatea de congelare este de 12 kg în 24 de ore, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Există și o funcție de super-congelare.

Iluminarea interioară se face prin LED-uri în întreg interiorul, acestea oferind un randament foarte bun și fiind economice.

Dotările impresionante continuă și la nivel tehnic. Întâlnim mai întâi un sistem de răcire Full No Frost, formarea de gheață fiind eliminată complet în întreg interiorul, dezghețarea realizându-se astfel automat. Întreținerea aparatului este foarte ușoară, fiind necesară doar ștergerea rafturilor cu o cârpă. Datorită sistemului Multi Air Flow, aerul rece este ventilat uniform în întreg interiorul, iar mirosurile nu se amestecă dintr-o parte în alta. Modelul se încadrează în clasa climatică SN-T. Există și o funcție de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă. În același timp, este disponibilă și o funcție de blocare a accesului pentru copii.

Nivelul de zgomot este unul redus, acesta atingând valoarea de 40 dB. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, iar consumul anual este de 445 kwh.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • suport de sticle,
  • afișaj LED,
  • dispenser de apă/gheață

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 9.4
Performanțe - 9.7

9.5

O alegere mare

LG GSP325PVCV este o combină frigorifică elegantă, ce ne amintește de filmele americane, cu bucătării spațioase și familii numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.