LG GSL325PZCVD – ideală pentru o familie numeroasă

LG GSL325PZCVD este un aparat frigorific Side by side, potrivită pentru o bucătărie mare, eventual pentru o familie ceva mai numeroasă, și spun asta datorită volumului ei destul de mare. Față de alte modele similare, aceasta are un preț destul de accesibil, de aproximativ 3870 lei (verifică preț actualizat), putând fi achiziționată chiar și în rate lunare de 222 lei.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, combina afișează un aspect elegant, de un rafinament aparte. Este o construcție masivă, cu dimensiuni de 175,3 x 89,4 x 73,1 cm, ce necesită destul de mult spațiu pentru depozitare. Carcasa este realizată din inox, iar ușile sunt accesorizate cu două mânere destul mari. Se poate observa că ușa de la congelator dispune de un dozator de apă, dar și de un afișaj de tip LED, pentru a putea controla ușor temperatura pentru fiecare zonă în parte.

Compartimentarea la acest gen de aparate este bine făcută și și așa cum spuneam ceva mai devreme de îndată ce deschizi cele două uși îți poți da seama că sunt făcute pentru familiile numeroase, în care se gătește mult sau diversitatea alimentelor zilnice este extrem de mare. Nu cred că s-ar putea pune problema să rămâi fără spațiu de depozitare, cu un asemenea aparat frigorific în casă. Frigiderul beneficiază de 3 rafturi, un suport pentru sticle și două compartimente pentru legume, iar pe ușă se regăsesc 4 suporturi, plus cel pentru ouă.

Congelatorul dispune de 2 compartimente, plus rafturile, pe care poți așeza fără probleme caserolele spre exemplu. Iar pe ușă sunt încă 4 suporturi.

Poze cu LG GSL325PZCVD

LG GSL325PZCVD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina frigorifică de tip Side by side are un volum net total de 508 l, din care 346 l revin frigiderului, iar 162 l, congelatorului. Modelul LG se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 424 kWh/an. Consumul este destul de mic dacă ne raportăm la capacitatea totală a combinei, iar asta se datorează compresorului Liniar Invertor, ce controlează puterea de răcire, reducând totodată frecarea internă.

Având mai puține puncte de frecare, se reduce și nivelul de zgomot, iar durabilitatea compresorului crește. De aceea gigantul corean oferă o garanție de 10 ani pentru noul tip de compresor, ceea ce conferă încredere utilizatorului.

O caracteristică interesantă la acest model ar fi aceea că beneficiază de sistemul de răcire NO FROST atât pentru frigider, cât și pentru congelator, ce asigură păstrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp.

La capitolul funcții și siguranță, combina vine dotată cu un sistem de averizare sonoră pentru ușa deschisă, ceea ce este extrem de utilă mai ales în cazul copiilor, ce nu dau prea mare atenție acestui aspect. Totodată beneficiază de opțiunea de blocare setări împotriva accesului copiilor.

Nivelul de zgomot atinge numai 40 dB, ceea ce înseamnă că nu-și face simțită prezența, cu atât mai puțin să deranjeze în vreun fel.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design rafinat,
  • capacitate generoasă,
  • display LCD,
  • NeoFrost,
  • filtru împotriva mirosurilor,
  • silențios

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.3
Design - 9.3
Performanțe - 9.5

9.4

O alegere eficientă

LG GSL325PZCVD este un aparat frigorific cu o capacitate generoasă, Full NO FROST, ce se potrivește unei familii numeroase.

Vezi detalii
User Rating: 4.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.