LG GBF539PVQWB – combina frigorifică Full No Frost performantă

Combina frigorifică reprezintă o achiziție destul de importantă pentru familie, aceasta fiind aleasă pentru o perioadă lungă de timp, de calitatea ei depinzând siguranța alimentelor pentru întreaga familie. Un model demn de încredere este LG GBF539PVQWB. Modelul LG poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să cumpere combina în rate, acestea încep de la 66 de lei pe lună. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul remarcându-se prin tehnologia Full No Frost, capacitatea mare de depozitare și consumul energetic redus.

Combina frigorificăpoate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acesta are un design modern și elegant, partea frontală fiind alcătuită din inox, iar cele laterale fiind argintii. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere mai confortabilă, iar deschiderea se face spre partea dreaptă. Dacă spațiul cere schimbarea sensului de deschidere, acest lucru este posibil datorită balamalelor reversibile. În același timp, ușile permit o deschidere completă a sertarelor chiar și atunci când este posibilă doar deschiderea la 90 de grade. Pe ușa superioară se remarcă un display LED pentru setarea temperaturii și un dispenser pentru apă. Dimensiunile modelului sunt de 190 x 59.5 x 68.6 cm, acesta fiind destul de încăpător.

Poze cu combina frigorifică LG GBF539PVQWB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare totală este de 314 litri, existând suficient spațiu pentru păstrarea alimentelor chiar și pentru o familie foarte numeroasă.

Frigiderul are o capacitate de 223 de litri. Organizarea interioară include în primul rând 3 rafturi din sticlă rezistentă care sunt reglabile pe înălțime. Apoi, compartimentul Fresh O Zone pentru fructe și legume este unul spațios și este dotat cu un sistem special de reglare a umidității care ajută la păstrarea alimentelor proaspete pentru o perioadă îndelungată. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 suporturi de diferite înălțimi. Frigiderul este prevăzut cu tehnologia MultiAirflow care permite o răcire uniformă în întreg interiorul. Fluxul de aer rece este multidirecțional, temperatura fiind constantă indiferent de înălțimea raftului. Iluminarea interioară se face prin LED-uri, asigurându-se astfel o luminozitate puternică, un grad scăzut de căldură și o economie mai mare pe termen lung.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri și este organizat în 3 sertare spațioase. Acestea au capacele alcătuite din latex, umiditatea fiind păstrată în acest mod la un nivel optim. În același timp este disponibilă și o funcție pentru super-congelare.

La nivel tehnic, LG GBF539PVQWB are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. Este de remarcat faptul că atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de sisteme automate de dezghețare No Frost. În acest mod nu va mai fi necesar să faci tu acest lucru, iar alimentele vor fi păstrate în mai multă siguranță. Pentru economie energetică și pentru păstrarea în siguranță a alimentelor modelul este prevăzut cu un sistem special de avertizare pentru cazul în care ușa este lăsată deschisă și există și o funcție specială pentru blocarea accesului copiilor. Pentru cei mereu în pas cu tehnologia este disponibil sistemul Smart Diagnosis care prin conectarea la o aplicație pe smartphone poate spune motivul pentru care combina nu funcționează optim.

Nivelul de zgomot este de doar 41 dB, modelul fiind unul silențios. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • No Frost,
  • design elegant,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

LG GBF539PVQWB este o combină frigorifică cu un design modern și spectaculos, echipată cu specificații pe măsură.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.