LG GBF530NSQPB – combina frigorifică Full No Frost cu dispencer de apă

Atunci când cumperi o combină frigorifică nouă merită să alegi un model Full No Frost, chiar dacă prețul este cu câteva sute de lei de mai mare. Tehnologia va asigura o răcire uniformă și va împiedica formarea de gheață, dovedindu-se foarte utilă atât pentru păstrarea alimentelor proaspete, cât și pentru curățarea ușoară și creșterea duratei de viață. LG GBF530NSQPB este o astfel de combină care beneficiază de cele mai noi tehnologii frigorifice. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 3199 lei (verifică preț actualizat). Dotările oferite pentru acest preț sunt foarte performante și atractive, transformând complet experiența de utilizare și eficiența unui astfel de aparat electrocasnic. Modelul se remarcă prin tehnologiile frigorifice de ultimă oră, designul modern, capacitatea mare de depozitare și consumul redus.

Combina frigorifică poate fi găsită în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul modelului este unul foarte modern și elegant, acesta fiind alcătuit din inox. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale, iar deschiderea se face spre partea dreaptă. Balamalele sunt reversibile. Este de apreciat faptul că ușile permit o deschidere completă a sertarelor chiar și atunci când este posibilă doar deschiderea la 90 de grade. Prin urmare spațiul este complet pus în valoare. Ușa superioară este prevăzută cu un ecran LCD pentru setarea temperaturii și un dispencer pentru apă. Prin umplerea recipientului din interior, dispencerul oferă acces la un pahar de apă rece fără a mai fi necesară deschiderea ușii. Dimensiunile modelului sunt de 201 x 59.5 x 68.6 cm, acesta fiind destul de înalt. Capacitatea de depozitare totală este de 339 de litri.

Poze cu combina frigorifică LG GBF530NSQPB

LG GBF530NSQPB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul are o capacitate de 248 de litri. Interiorul este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă rezistentă care sunt reglabile pe înălțime. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de diferite înălțimi. Este de remarcat faptul că frigiderul este prevăzut cu un compartiment special pentru legume și fructe, numit Fresh O Zone. Acesta beneficiază de un sistem avansat de reglare a umidității care ajută la păstrarea  alimentelor proaspete pentru o perioadă îndelungată. Tehnologia MultiAirflow asigură o răcire uniformă în întreg interiorul, temperatura fiind constantă indiferent de locul din frigider. Acest lucru este posibil datorită fluxului multidirecțional de aer. Iluminarea interioară se face prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri și este organizat în 3 sertare spațioase. Pentru a asigura un nivel optim de umiditate acestea au fost dotate cu capace din latex.

La nivel tehnic, LG GBF530NSQPB folosește un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. După cum spuneam și la început, combina este Full No Frost, așa că atât frigiderul, cât și congelatorul beneficiază de sisteme automate de dezghețare. Ar mai fi de menționat sistemul de avertizare pentru cazul în care ușa este lăsată deschisă și funcția pentru blocarea accesului copiilor. Pentru cei care vor să fie mereu în control și se pricep la reparații, este disponibil sistemul Smart Diagnosis care prin conectarea la o aplicație pe smartphone poate spune motivul pentru care combina nu funcționează optim și face recomandări pentru rezolvarea problemei.

Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 41 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • design elegant,
  • capacitate mare,
  • sistem No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG GBF530NSQPB este o combină frigorifică cu un design spectaculos, dotată cu tot felul de funcții ce vor încânta iubitorii de tehnologie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.