LG GBB539PZCWS – combina frigorifică Full No Frost la preț bun

Modelele de combine frigorifice din inox prezintă avantajul că sunt mult mai aspectuoase decât cele clasice, reușind în același timp să fie ușor de întreținut, iar în ultima vreme să aibă și prețuri accesibile. Un astfel de model este și LG GBB539PZCWS, un model de brand foarte atractiv. Modelul LG poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care își doresc să cumpere combina în rate, acestea încep de la 58 de lei pe lună. Raportul calitate-preț este unul foarte ridicat, la acest lucru contribuind foarte mult tehnologia Full No Frost. În plus, modelul are o capacitate destul de mare de depozitare, beneficiază de un design atractiv de calitate și este în același timp foarte economic. Nu în ultimul rând, modelul aparține unui brand de renume.

Designul acestuia este unul foarte elegant și modern. Ușile nu păstrează amprentele, așa că sunt ușor de curățat. Dimensiunile modelului sunt de 190 x 59.5 x 65 cm, având astfel de-a face cu un model destul de înalt. Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, dar direcția de deschidere poate fi schimbată datorită faptului că balamalele sunt reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate.

Poze cu combina frigorifică LG GBB539PZCWS

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate de depozitare destul de mare, volumul total net fiind de 318 litri.  Prin urmare, modelul face față și unei familii numeroase.

Frigiderul are o capacitate de 227 de litri. Acesta este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. În partea de jos este disponibil un compartiment spațios din plastic transparent rezistent, pentru legume și fructe. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite mărimi. Frigiderul beneficiază de tehnologia MultiAirflow care asigură faptul că aerul rece circulă constant și la aceeași intensitate pe toate rafturile, asigurând o răcire uniformă. Alimentele vor fi păstrate astfel proaspete pentru o perioadă mai îndelungată. Frigiderul este iluminat prin LED-uri, acestea având un randament mai bun decât cele obișnuite și fiind mai economice.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent. Există și o funcție pentru super-congelare care se dovedește a fi eficientă pentru congelarea rapidă chiar și a alimentelor de dimensiuni mai mari.  Capacitatea de congelare este de 9 kg în 24 de ore, depășind astfel media de pe piață.

La nivel tehnic, combina are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. Punctul forte principal al combinei este tehnologia Full No Frost. Datorită acesteia gheața este ținută în totalitate la distanță atât în frigider, cât și congelator, iar dezghețarea se face automat, fără a mai fi necesară desfășurarea procesului atât de neplăcut.

LG GBB539PZCWS este unul foarte silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea de 41 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având astfel un consum redus de curent electric. Consumul energetic anual este de doar 307 kWh. Autonomia fără curent este de 16 ore, în acest timp funcționând exact la fel ca și cum ar fi conectată la priză și reușind să păstreze alimentele în siguranță până la rezolvarea problemei.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • No Frost,
  • design elegant

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

LG GBB539PZCWS este o combină frigorifică cu un design modern și elegant și bine pusă la punct în ceea ce privește partea tehnică.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.