LG GBB539PVQWB – combina frigorifică performantă

Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice noi care să îți ofere tehnologii de ultimă oră și să se asigure că alimentele tale vor fi păstrate mereu în siguranță, modelul LG GBB539PVQWB reprezintă o alegere inspirată. Modelul LG poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1959 lei (verifică preț actualizat). Combina are un raport calitate-preț foarte bun. Aceasta se remarcă prin tehnologia Full No Frost, funcțiile speciale pentru siguranță, capacitatea destul de mare de depozitare și consumul energetic redus. Prin urmare, modelul își merită locul în orice bucătărie, fiind un aparat de încredere care asigură păstrarea în siguranță deplină a alimentelor pentru întreaga familie.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Desginul acestuia este unul atractiv, remarcându-se prin aspectul elegant și culoarea de inox. Modelul ocupă un spațiu de 190 x 59.5 x 68.6 cm, fiind astfel destul de înalt și de încăpător.  Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă în mod standard, dar direcția de deschidere poate fi schimbată dacă este necesar datorită balamalelor reversibile. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere mai ușoară. Este de remarcat faptul că sertarele se pot deschide la maxim chiar și în cazul unei deschideri de doar 90 de grade a ușilor.

Poze cu combina frigorifică LG GBB539PVQWB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare este una generoasă, volumul total net fiind de 318 litri. Capacitatea este distribuită în mod echilibrat, existând suficient de mult spațiu atât în frigider, cât și în congelator.

Frigiderul are o capacitate de 227 de litri și este organizat în interior pe 3 rafturi din sticlă rezistentă. Compartimentul pentru fructe și legume se află în partea inferioară și este dotat cu un sistem special care păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp. Pe ușa frigiderului se găsesc 3 suporturi de diferite înălțimi. Datorită tehnologiei MultiAirflow fluxul de aer rece este multidirecțional, asigurându-se astfel faptul că temperatura este aceeași în orice zonă din frigider, fără a mai nevoie ca unele alimentele să fie așezate în partea superioară pentru a fi păstrate mai bine. Frigiderul este iluminat prin LED-uri, acestea având o durată de viață foarte lungă și o emisie de căldură mult mai mică.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri și este organizat și el pe 3 sertare generoase. Datorită capacelor din latex umiditatea este păstrată la un nivel ideal, oferind un randament optim.  Este disponibilă și o funcție pentru super-congelare.

La nivel tehnic, LG GBB539PVQWB are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. Atât frigiderul, cât și congelatorul sunt dotate cu tehnologie No Frost, fiind astfel rezolvată problema dezghețării și reducerii formării de gheață. În același timp, pentru creșterea siguranței modelul este prevăzut cu un sistem special de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă și există și o funcție specială pentru blocarea accesului copiilor. De remarcat este și sistemul special de diagnostic pentru posibile probleme numit Smart Diagnosis. Astfel, prin folosirea unei aplicații vei putea afla ce problemă are combina și cum o poți rezolva.

Modelul este unul foarte silențios, nivelul de zgomot atingând valoarea de 41 dB. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • sistem de răcire FULL NO FROST

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

LG GBB539PVQWB este o combină frigorifică cu un design spectaculos, dar și cu specificații pe măsură, ce se potrivește chiar și utilizatorilor pretențioși.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.