LG GBB539PVHWB – combina frigorifică de brand accesibilă

Ai spune că modelele de brand sunt mult mai scumpe, mai ales atunci când beneficiază și de dotări performante, dar în ultima vreme lucrurile nu mai stau chiar așa. LG este un producător renumit pe piața de electrocasnice mici și mari, iar modelele lor de combine frigorifice se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun. Acesta este și cazul modelului LG GBB539PVHWB. Combina frigorifică poate fi găsită în magazinele din țară la prețul de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care își doresc să cumpere modelul în rate, acestea încep de la 58 de lei pe lună. Aparatul este unul foarte atractiv, remarcându-se mai ales prin tehnologia Full No Frost și consumul redus de energie. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea de depozitare puțin mai mică.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Încă de la prima vedere se observă faptul că avem de-a face cu un model de calitate, combina fiind alcătuită din inox și având astfel un aspect elegant și modern. Liniile sunt foarte ferme, iar impresia este că închiderea se face perfect etanș. Ușile sunt prevăzute cu mânere orizontale încorporate, iar deschiderea standard se face spre partea dreaptă.  Modelul are dimensiunile de 190 x 59.5 x 65 cm, fiind unul înalt și destul de încăpător.

Poze cu combina frigorifică LG GBB539PVHWB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are o capacitate totală de depozitare de 300 de litri.

Frigiderul are o capacitate de 227 de litri și este organizat în 3 rafturi din sticlă securizată. Acestea sunt reglabile pe înălțime, oferind o organizare personalizată. În partea de jos este disponibil compartimentul spațios Fresh O Zone pentru legume și fructe. Acesta oferă acces rapid la alimente și beneficiază de un sistem special care asigură prospețimea îndelungată a acestora. Ușa frigiderului este prevăzută cu 3 suporturi care permit depozitarea recipientelor de diferite mărimi. Datorită tehnologiei MultiAirflow aerul rece circulă multidirecțional, asigurând o răcire uniformă în întreg interiorul. Frigiderul este iluminat prin LED-uri, acestea având o durată de viață mai lungă, fiind economice și oferind o luminozitate mai puternică față de becurile obișnuite.

Congelatorul are o capacitate de 73 de litri. Acesta este organizat în 3 compartimente generoase din plastic transparent. Capacele acestora sunt dotate cu sistemul Moist Balance, fiind alcătuite din latex și păstrând astfel umiditatea la un nivel optim. Există și o funcție pentru super-congelare.

La nivel tehnic, LG GBB539PVHWB are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. Se remarcă în primul rând tehnologia Full No Frost. Aceasta oferă un sistem automat de dezghețare atât pentru frigider, cât și pentru congelator. În acest mod vei scăpa de grija dezghețării periodice a aparatului. În același timp modelul este dotat cu un sistem special de avertizare pentru cazul în care ușa este lăsată deschisă.

Modelul este unul foarte silențios, având un nivel de zgomot de doar 41 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus de curent electric. Autonomia fără curent este de 16 ore, aparatul păstrând alimentele în siguranță chiar și în cazul unor pene de curent sau defecțiuni electrice și oferind un timp destul de lung pentru rezolvarea problemelor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea foarte generoasă,
  • design elegant,
  • sistem de răcire NO FROST

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

LG GBB539PVHWB este o combină frigorifică cu un design elegant, dar și cu specificații foarte bune, ce o fac potrivită chiar și pentru cei destul de pretențioși.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.