LG GBB539NSQPB – combina frigorifică Total No Frost

Atunci când vine vorba de electrocasnice mari merită să investești o sumă mai mare, întrucât acestea au o durabilitate ridicată și te vor ține ani buni. Așa că merită să dai câteva sute de lei în plus pentru un aparat performant. LG este unul dintre cei mai apreciați producători de pe piață, iar gama lor de aparate frigorifice se remarcă prin dotările tehnice avansate. Combina LG GBB539NSQPB este una dintre cele mai interesante din gamă. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2799 lei (verifică preț actualizat)Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep de la 78 de lei pe lună. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul remarcându-se prin tehnologia Total No Frost și sistemele speciale de răcire, designul atractiv, capacitatea mare de depozitare și consumul foarte redus de energie.

Aceasta are un design modern, fiind disponibilă pe inox. Având dimensiunile de 190 x 59.5 x 68.6 cm, este destul de impunătoare, iar nota de eleganță adăugată bucătăriei este una pe măsură. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale, iar deschiderea se face spre partea dreaptă. Ușile sunt reversibile, așa că sensul de deschidere poate fi schimbat. Este de remarcat faptul că sertarele se pot deschide la maxim chiar și când este permisă o deschidere de doar 90 de grade a ușilor.

Poze cu combina frigorifică LG GBB539NSQPB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de depozitare totală este de 318 litri, fiind una rezonabilă.

Frigiderul are o capacitate de 227 de litri. Organizarea interioară include 2 rafturi din sticlă rezistentă care sunt reglabile pe înălțime, 3 suporturi pe ușă și un compartiment generos pentru fructe și legume. Compartimentul Fresh O Zone este dotat cu un sistem special de reglare a umidității care asigură păstrarea  alimentelor proaspete pentru o perioadă de timp îndelungată.  Răcirea în interiorul frigiderului se face prin intermediul tehnologiei MultiAirflow. Aceasta permite o răcire uniformă, fluxul de aer rece fiind multidirecțional, iar temperatura fiind aceeași indiferent de înălțimea raftului. Iluminarea interioară se face prin LED-uri.

Congelatorul are o capacitate de 91 de litri și este organizat în 3 sertare spațioase. Sertarele sunt alcătuite din plastic rezistent transparent și au capacele alcătuite din latex. În acest mod umiditatea este păstrată la un nivel optim. Este disponibilă și o funcție de super-congelare.

La nivel tehnic, LG GBB539NSQPB are un compresor și se încadrează în clasa climatică SN-T. Aparatul este Total No Frost, așa că există sisteme automate de dezghețare atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Formarea de gheață este astfel eliminată complet, iar curățarea se face mai ușor. În plus, pentru siguranța alimentelor și economia de energie este disponibil un sistem special de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă. Accesul copiilor poate fi blocat. Pentru momentele în care se observă o problemă de funcționare este disponibil sistemul Smart Diagnosis. Acesta funcționează prin asocierea cu o aplicație de pe smartphone sau tabletă și oferă sfaturi pentru remedierea problemelor.

Modelul este unul foarte silențios, nivelul de zgomot având o valoare de doar 41 dB.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având prin urmare un consum foarte redus de curent electric.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A++,
  • design elegant,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST
  • capacitate generoasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

LG GBB539NSQPB este o combină frigorifică elegantă, dotată cu tehnologia NO FROST, astfel că vă veți putea bucura de un nou model extrem de interesantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.