LG 70LB650V – televizorul super performant

Te-ai gândit, vreodată, cum ar fi să ai un televizor care să fie la fel de performant precum o tabletă sau un smartphone? Producătorii de televizoare au pus ideea în practică și se întrec acum în prezentarea de modele care să acopere cât mai mult din noțiunea de gadget. Modelul LG 70LB650V este un televizor care își merită pe deplin statutul de gadget, fiind unul dintre cele mai performante televizoare Smart Full HD de pe piață. Prețul pentru modelul LG este de aproximativ 11000 lei (verifică preț actualizat), fiind pe măsura dotărilor și dimensiunilor acestuia. Pentru cei care își doresc, însă, un televizor-gadget de mari dimensiuni, modelul reprezintă o opțiune foarte atractivă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design de adevărat gadget, remarcându-se prin aspectul plat și detaliile fine. Modelul este alcătuit dintr-o combinație foarte reușită de plastic și metal, având un aer elegant și imprimând calitate. Carcasa este, în totalitate, argintie. Ecranul uriaș al televizorului este încadrat de o ramă milimetrică, lăsând astfel impresia că imaginea de fapt plutește, pur și simplu, în cameră. Televizorul are dimensiunile de 1574 x 916 x 60.2 mm, remarcându-se prin faptul că este foarte subțire față de celelalte modele din clasă. Televizorul se fixează prin două picioare metalice situate lateral.

Poze cu televizorul Smart 3D LG 70LB650V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul are un ecran uriaș cu o diagonală de 178 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ecranul este de tip IPS, așa că redă culori de calitate superioară și are unghiuri de vizibilitate excelente.  Dintre numeroasele tehnologii cu care a fost dotat televizorul, pentru a duce la extreme calitățile fiecărui nivel al imaginii, enumerăm acum Triple XD Engine, True Color Generator, Resolution Upscaler și Motion Clarity Index de 500 Hz. Primele două tehnologii asigură redarea imaginilor exact așa cum au fost gândite, la un nivel de contrast ridicat și la o claritate superioară. De partea cealaltă, Resolution Upscaler asigură procesarea în detaliu a imaginilor pentru a le aduce la un nivel superior de calitate, iar Motion Clarity Index asigură redarea fluidă chiar și a imaginilor în mișcare. Rezultatele vor fi surprinzătoare, întrucât la cei 500 Hz tehnologia este de 5 ori mai performantă decât în cazul modelelor entry level.

Televizorul oferă aceeași calitate și în 3D, oferind o experiență spectaculoasă. Imaginile sunt pline de  profunzime și efecte realiste și sunt lipsite de efectul de fluctuație. Televizorul vine însoțit de ochelari 3D.

Sistemul audio are o putere de 20W este asigurat de tehnologia Dolby Digital. Sunetul este clar, bogat și puternic. LG 70LB650V are un player media integrat și oferă mai multe opțiuni de personalizare a sunetului.

În ceea ce privește funcțiile smart, televizorul se mișcă foarte bine la navigarea pe internet sau rularea de aplicații, la fel ca o tabletă sau un smartphone. Conexiunea se poate realiza prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul este dotat cu un procesor avansat care permite folosirea ultimei versiuni a interfeței webOS. Aceasta este extrem de fluidă și intuitivă, permițând accesul rapid la conținut de diferite tipuri, chiar și de pe Cloud.

Televizorul stă foarte bine și la capitolul conectivitate, beneficiind de 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte unul Scart, component și video composite. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 178 cm

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 70LB650V este un Smart TV 3D, cu o diagonală imensă de 178 cm, ce îți va transforma livingul într-o adevărată sală de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.