LG 65UF950V – televizorul de calitate ultra premium

LG 65UF950V este unul dintre cele mai performante televizoare disponibile în momentul actual pe piață, calitatea sa făcând cu atât mai vizibil progresul tehnologic din ultima perioadă în materie de divertisment. Televizorul este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 14999 lei(verifică preț actualizat), destul de piperat după părerea multora dintre noi, însă având în vedere specificațiile sale, nu mă miră acest aspect.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este caracterizat de un profil ultra-slim, linii foarte fine și inserții metalice. Rama subțire pune foarte bine în evidență ecranul, iar suportul ușor curbat este plasat în contrast cu liniile ascuțite ale ecranului. Construcția îmbină negrul și argintiul, fiind foarte elegantă și menținând un aspect minimalist. Dimensiunile televizorului sunt de 1455 x 845 x 48.5 mm, acesta putând fi plasat și pe perete, caz în care ai nevoie de un suport VESA 300 x 300.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 65UF950V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 164 cm, fiind mai mult decât generos și ocupând rolul unui adevărat ecran de cinematograf, în timp ce calitatea 4K a imaginilor este exploatată astfel excelent. Imaginile sunt redate la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli și sunt procesate folosind o suită întreagă de tehnologii. Printre acestea se numără tehnologiile Tru 4K Engine Pro și Triple XD Engine responsabile pentru stabilirea unui echilibru general optim al calității, tehnologia 4K Upsacaler pentru creșterea clarității imaginilor indiferent de sursa din care provin, tehnologia ColorPrime care oferă o plajă mult mai mare de culori, tehnologia Nano Spectrum care menține fidelitatea culorilor și tehnologia HEVC care se ocupă de redarea fluidă a cadrelor în mișcare. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming și are o valoare ridicată, deși mai puțin atractivă decât în cazul altor modele ale producătorului.

Funcțiile 3D sunt foarte realiste, acordând puncte importante pe partea de divertisment. Efectele sunt spectaculoase, iar adâncimea are o valoare ridicată.

Funcțiile smart sunt prevăzute cu interfața webOS 2.0, aceasta aducând o utilizare foarte rapidă și intuitivă. Navigarea printre meniuri și conținut se face foarte ușor, iar trecerea de la conținutul online la cel tv se face instant. Performanța este foarte bună, iar varietatea de aplicații disponibile face pachetul cu atât mai atractiv.

Sistemul audio reprezintă o adevărată surpriză plăcută, fiind prevăzut cu difuzoare Harman Kardon și având o putere de 60 W. Sunetul ultra surround este asigurat de tehnologiile Dolby Digital și DTS Sound.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart, video composite și component, iar conexiunea la internet se stabilește prin Wi-Fi.

Acesta beneficiază de tehnologii avansate de imagine și funcții smart performante, fiind o adevărată bază pentru divertisment. Sistemul audio puternic completează foarte bine experiența video, așa că filmele și videoclipurile vor fi cu atât mai interactive. Televizorul este unul dintre cele mai performante, dar are în același timp un preț pe măsură, așa că se adresează unui public cu venituri peste medie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim cu inserții metalice
  • ecran UHD de 164 cm
  • imagini 3D de calitate superioară
  • sistem audio performant
  • conectivitate bună

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Display - 10
Conectivitate - 9.5

9.8

O alegere premium

LG 65UF950V este un televizor de top care își merită locul pe listele de dorințe ale utilizatorilor celor mai pretențioși.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.