LG 65UF851V – televizorul UHD 3D uriaș

În materie de vizionare TV, cel mai mult ți-ai putea dori imagini de calitate superioară redate pe un ecran generos, acestea putând fi de asemenea însoțite de dotări interactive care să facă timpul petrecut acasă mai distractiv. LG 65UF851V se descurcă foarte bine la aceste lucruri, fiind unul dintre cele mai complexe televizoare lansate de coreenii de la LG în 2015. Televizorul are un preț mai mare, dar care, raportat la dimensiunile ecranului și situația de pe piață, nu pare exagerat de scump, mai exact prețul este de aproximativ 7800 lei(verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor integrate. Este un televizor ce oferă un pachet complet de funcții smart și 3D, imagini de calitate 4K și posibilități multiple de conectare de dispozitive externe, fiind un sistem ideal pentru divertismentul de acasă. Ecranul de mari dimensiuni reprezintă cu siguranță principalul avantaj al modelului, acesta devenind punctul central de atracție.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul televizorului este ultra premium, fiind prevăzut cu finisaje metalice, un profil ultra slim de dimensiuni impresionante și o ramă milimetrică. Dimensiunile televizorului sunt de 1453.7 x 850.5 x 51.6 mm şi, în ciuda dimensiunilor foarte generoase, televizorul are o stabilitate bună, asigurată de un sistem ce constă într-un set de picioare laterale și o parte de susținere în partea frontală.

Poze cu televizorul Smart UHD

LG 65UF851V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 164 cm, fiind mai mult decât generos și oferind o experiență de vizionare demnă de cinematograf, în timp ce imaginile sunt redate la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și au o claritate exemplară. Aceasta este îmbunătățită prin procesarea cu ajutorul tehnologiilor Tru ULTRA HD Engine, Triple XD Engine și Active Noise Reduction. Imaginile de calitate mai slabă vor fi și ele aduse la un nivel apropiat de 4K, de acest lucru fiind responsabilă tehnologia Resolution Upscaler. Culorile sunt foarte vii și fidele realității datorită tehnologiei ColorPrime și cumulului de intervenții din partea celor menționate anterior. Constrastul este stabilit cu ajutorul funcției Micro Pixel Control, iar tonurile de negru sunt îmbunătățite prin Tru Black Control.

Funcțiile 3D sunt la fel de atractive, oferind o experiență interactivă și plasându-te în mijlocul acțiunii cu ajutorul unor efecte spectaculoase, culorilor și constrastului de calitate și adâncimii foarte bune.

La partea smart vei găsi sistemul webOS 2.0, acesta demarcându-se și mai mult în fața competiției, fiind upgradat cu noi funcții și o interfață extrem de fluidă. Timpii de așteptare sunt foarte scurți, iar aplicațiile rulează fără lag, putând totodată să urmărești filmele și serialele online preferate direct pe ecranul uriaș al televizorului.

Sistemul audio a păstrat configurația modelelor accesibile, rămânând la o putere de 20 W. Efectele ultra surround sunt susținute de o procesare prin DTS și Dolby Digital, având posibilitatea să conectezi wireless un soundbar sau un sistem audio.

La nivelul port-urilor vei găsi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea și intrări Scart, video composite și component, iar conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran UHD uriaș
  • funcții smart și 3D atractive
  • conectivitate bună
  • design premium

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.7
Conectivitate - 8.6

8.5

O alegere Smart UHD

LG 65UF851V este un Smart TV, cu rezoluție UHD, ce are o diagonală de 164 cm, suficient cât să fie potrivit pentru un living cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.