LG 65UB980V – televizorul UHD de vârf

Seria de modele UB980V a celor de la LG reprezintă punctul culminant al ofertei acestora pentru 2014. Modelul LG 65UB980V face parte din artileria grea, oferind o rezoluție UHD si tehnologii superioare tuturor modelelor anterioare. Televizorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 13000 lei (verifică preț actualizat). Prețul este cu siguranță pe măsura dotărilor și este din păcate unul ridicat, dar cu siguranță iubitorii de gadget-uri vor aprecia calitatea UHD, dimensiunile mari ale ecranului, tehnologiile performante, sunetul de calitate superioară și conectivitatea ridicată.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design ultra modern, remarcându-se prin calitatea materialelor folosite și printr-o serie de detalii impresionante. La o primă vedere se observă, bineînțeles, dimensiunile generoase, iar apoi faptul că marginile laterale ale televizorului sunt prelungite cu difuzoare. Ecranul este de mari dimensiuni, iar rama care îl încadrează este una subțire. Suportul metalic orizontal integrat în designul televizorului oferă o stabilitate bună. Dimensiunile televizorului sunt de 1456 x 832 x 75 mm, remarcându-se faptul că acesta este destul de subțire.

Poze cu televizorul Ultra HD LG 65UB980V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 165 de cm și o rezoluție incredibilă de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile au o calitate ireproșabilă. Rezoluția 4k este de patru ori mai mare decât cea Full HD, oferind astfel imagini de o claritate de top. În cifre, ecranul are 8,3 milioane de pixeli, adică beneficiază de cea mai mare calitate disponibilă în momentul de față. Tehnologia IPS 4k asigură o precizie apreciată chiar și în domenii precum cel medical, unde cele mai mici detalii contează.

Tehnologia True 4K Engine Pro oferă un contrast cu adevărat ridicat, analizând imaginea pe bucăți mici și redând extremele de alb și negru. În plus, tehnologia permite procesarea imaginilor de calitate inferioară și redarea acestora la un nivel apropiat de cel UHD. Pentru redarea imaginilor în mișcare ecranul folosește tehnologia Ultra Clarity Index de 1300 Hz aflată și ea în topul celor mai performante de acest tip. Complementar, datorită formatului 4K 60P HEVC, ecranul redă imagini la 60 de cadre pe secundă, mișcarea apărând extrem de fluidă.

Funcțiile 3D beneficiază de aceeași calitate 4k și este cea mai confortabilă din lume. Filmele vor fi redate cu efecte spectaculoase, oferind experiențe unice. Televizorul vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio reprezintă unul dintre multele puncte forte ale televizorului. Datorită difuzoarelor suplimentare de mari dimensiuni, sistemul are o putere de 60W.  Sunetul este ultra real, bogat și clar.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul folosește versiunea cea mai nouă a interfeței webOS. Aceasta este extrem de fluidă și, în același timp, intuitivă. Accesul la aplicații, browser, filme și conținutul în diferite formate se face rapid, cu timpi de așteptare reduși.

Pentru controlul televizorului este folosită telecomanda Magic Remote. Aceasta permite un control extins, atât prin pointer, cât și prin rotiță sau chiar și prin comenzi vocale.

La nivelul conectivității, LG 65UB980V beneficiază de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul beneficiază și de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 165 cm,
  • Ultra HD

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

LG 65UB980V este unul dintre modelele Ultra HD cu o diagonală gigant, ce se potrivește unui living imens, transformându-l într-o adevărată sală de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.