LG 65UB950V – un televizor Ultra HD plat

Deși cei de la LG au fost primii care au introdus ecranele curbate, aceștia au preferat să păstreze în gama UHD și câteva modele plate. Avantajul principal al acestora este prețul ceva mai mic față de modelele curbate. LG 65UB950V este un televizor Ultra HD propus de LG în seria celor plate, un model care atrage destul de mult. Prețul pentru acest model este de aproximativ 14000 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare, pe care și-l merită pe deplin având în vedere specificațiile complete și complexe de care dispune.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul televizorului se distinge prin calitatea materialelor folosite, liniile fine și aspectul ultra slim. Televizorul are o întreagă serie de inserții metalice, iar plasticul care le completează este unul de calitate superioară. Carcasa este argintie și oferă un aspect elegant. Suportul televizorului și-a păstrat doar scheletul, oferind impresia că ecranul plutește. Televizorul are dimensiunile de 1452 x 851 x 60 mm, fiind unul destul de mare.

Poze cu televizorul Smart 3D Ultra HD LG 65UB950V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 165 de cm și o rezoluție spectaculoasă de 3840 x 2160 pixeli. Calitatea este cea mai mare disponibilă în momentul actual. Aceasta este de patru ori mai mare decât cea Full HD. Ecranul are 8,3 milioane de pixeli, imaginile fiind impecabile din toate punctele de vedere. Tehnologia IPS de nivel 4k de care dispune ecranul este folosită și de industriile care necesită precizie de laser, precum televiziunea sau sectorul medical. Tehnologia True 4K Engine contribuie la redarea de imagini realiste, iar în plus convertește și imagini de calitate mai slabă la un nivel apropiat de UHD.

Tehnologia 3D oferă aceeași calitate 4k, fiind cea mai confortabilă și mai precisă din lume. Imaginile sunt, astfel, extrem de realiste și vii.

Sistemul audio este construit pe un sistem de mai multe canale, sunetul umplând astfel camera și având un aspect Ultra Surround. Ieșirea are o putere de 35W, iar sunetul este asigurat de tehnologiile DTS și Dolby Digital. Televizorul are codec-uri și recunoaște o întreagă serie de formate audio și video. Există un player media integrat.

Privind funcțiile Smart, LG 65UB950V are un procesor avansat care permite navigarea pe internet, vizionarea de filme și seriale online, rularea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare etc. Interfața webOS a fost simplificată, utilizatorul având acces rapid la conținut și setări.

În ceea ce privește controlul, televizorul oferă o telecomandă numită Magic Remote. Aceasta este de tip universal, acoperind sistemele cu pointer, rotiță, dar și căutarea vocală. Având caracter universal, telecomanda poate controla toate echipamentele periferice, economisind timp și evitând aglomerarea de telecomenzi. Cu sistemul pointer, o singură apăsare de buton îndreptată spre televizor îndeplinește funcții complexe de control. Rotița funcționează la fel ca un mouse de PC, cu ajutorul ei putându-se derula pagini sau face zoom in/zoom out. Pentru și mai multă comoditate, utilizatorul poate adresa comenzi vocale telecomenzii.

Televizorul oferă o conectivitate ridicată, beneficiind de 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte unul pentru Scart, component și video composite. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau cablu. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, ce permite utilizatorului să se bucure de posturile HD fără a opta pentru un abonament mai scump la furnizorul de servicii de televiziune.

Păreri pro şi contra

Pro

  • modern,
  • Smart TV 3D,
  • Ultra HD,
  • diagonală de 165 cm,
  • sonorizare de 35W

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Deși are un preț care depășește majoritatea bugetelor, LG 65UB950V își merită pe deplin banii datorită pachetului impresionant de tehnologii pe care le oferă la fiecare nivel.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.