LG 60UH8507 – imagini perfecte redate pe o diagonală de 151 cm

Deși face parte din generația de televizoare lansată anul trecut, LG 60UH8507 este în continuare un model de actualitate, foarte apreciat de utilizatori. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 5499 lei(verifică preț actualizat). Prețul este unul corect dacă ne raportăm la diagonala televizorului și la specificațiile sale.

Super Design pentru un super televizor!

Modelul LG integrează un ecran uni-body și ultra subțire. Pentru că beneficiază de un design foarte elegant, televizorul se integrează perfect în decorul modern al livingurilor spațioase, dar și al birourilor destul de mari. Rafinamentul televizorului este pus în eveidență de rama subțire, metalică, panoul îngust, ce nu ocupă prea mult spațiu, dar și de suportul în formă de semicerc, la care se poate renunța în favoarea unui suport TV de perete. Având o diagonală mare, nu mă surprinde greutatea sa de 25,7 kg, ce impune ca montarea sa să fie făcută de două persoane. În cutie vei găsi și o telecomandă Smart, cu control vocal, ce ușurează căutările.

Poză cu LG 60UH8507

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Smart TV-ul are o diagonală de 151 cm, ceea ce îl recomandă pentru un camerele de dimensiuni generoase. În mod normal se recomandă ca distanța dintre privirea utilizatorului și TV să fie de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul de față ar însemna 4,53 m, însă tehnologia LED a avansat destul de mult, încât nu mai este atât de nocivă pentru ochi, așa că nu ar fi o problemă în cazul în care ai monta televizorul la o distanță de aproximativ 4m. Dacă totuși livingul tău este mult mai mare de atât și ți-ai dori un TV cu o diagonală și mai generoasă, ei bine poți opta pentru modelul LG 65UH8507, ce are o diagonală de 164 cm și un preț de aproximativ 7555 lei.

Super UHD 4K – pentru o experiență modernă de vizionare

Imaginile realiste, de o calitate excepțională, se datorează tehnologiei SUHD dar și caracteristicilor tehnice superioare. Tehnologia HDR SUPER permite afișarea culorilor clare, vibrante și detaliilor în umbră. Pentru o experiență HDR completă, un televizor trebuie să fie compatibil cu mai multe formate HDR. Pe lângă formatul generic HDR10, LG 60UH8507 acceptă și Dolby Vision, un format HDR avansat, premium, asigurând o reproducere fidelă. High Dynamic + Dolby Vision = culori strălucitoare, imagine clară, detalii scoase la suprafață.

Modelul LG beneficiază de afișaj IPS 4K Quantum, care facilitează producerea unei palete impresionante de culori, în nuanțe uimitoare, cu o gradație extrem de fină. Tehnologia IPS 4K Quantum îmbunătățește eficiența efectului cuantic al sursei de lumină, fiind diferită de tehnologia de ecran cu puncte cuantice. Te bucuri de imagini clare și realiste, dintr-un unghi de vizualizare mai larg.

Caracteristicile de top nu se opresc aici, ci continuă cu ColorPrime Plus și Billion Rich Colors. Cu ajutorul tehnologiei ColorPrime Plus te poți bucura de un spectru uimitor de culori și nuanțe despre care nici nu știai că există. Imaginile sunt incredibil de frumoase și profunde. De cealaltă parte, tehnologia Billion Rich Color permite o ajustare precisă a paletei de culoare, redând nuanțele într-o formă îmbogățită, cu până la de 64 de ori mai mult decât alte televizoare.

Spre surprinderea mea, televizorul vine dotat și cu tehnologia 3D, o tehnologie ce părea apusă de ceva vreme.Iată că din când în când producătorii aleg să o mai resusciteze, însă mi-e greu să cred că va mai putea fi vreodată pe val.

E bine de știut:

  1. HDR Super, în combinație cu HDR Effect ajustează luminozitatea și evidențiază cu minuțiozitate detaliile de culoare din fiecare cadru.
  2. 3D Color Mapping redă nuanțe similare celor din natură, reducând la minimum distorsiunile de culoare.
  3. Tehnologia Ultra Luminous oferă un raport de contrast îmbunătățit cu imagini mai vii și mai realiste: negrul capătă o intensitate aparte, în timp ce albul devine mult mai strălucitor.

Sunet premium grație sistemului audio calibrat de Harman/Kardon

Atunci când ne bucurăm de imagini excelente, ne așteptăm ca și sunetul (40 W) să se ridice la același nivel. Tehnologia Ultra Surround oferă o experiență de sunet superioară, un bas puternic și echilibrat, iar celelalte caracteristici vin să completeze definiția unui sistem audio 2.2 de excepție. Iată cu ce caracteristici de sunet se laudă televizorul coreenilor: Woofer, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync.

Sistemul de operare cu interfață prietenoasă

Sistemul de operare WeBOS 3.0 este conceput pentru a ușura manevrarea acestui televizor. Trecerea de la o aplicație la alta este făcută cu lejeritate, la fel și redarea conținutului. În plus, televizorul are și câteva funcții aparte: Magic Mobile Connection – îți oferă posibilitatea să redai pe TV conținut direct de pe smartphone, inclusiv aplicații video sau muzică, dacă folosești o conexiune Wi-Fi; Multi-View – îți permite să afișezi pe ecran, în mod simultan, imagini din două surse diferite; Magic Zoom – poți să mărești, în timp real, un anumit subiect selectat de pe ecran.

Are un tuner digital încorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) care, împreună cu slotul CI+ este util la recepționarea transmisiilor TV digitale/HD, fără a mai avea nevoie de un decodor extern.

Conectivitate

La capitolul conectivitate, televizorul primește o gamă bogată de porturi, însă nimic deosebit față de ceea ce întâlnim la alte modele de top. Așadar, avem: 3 porturi HDMI, 3 porturi USB, o ieșire audio digitală, minijack-ul pentru căști, Slotul CI+, bluetooth și rețeaua LAN.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • Smart TV
  • diagonală generoasă
  • 4K
  • sonorizare bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Imagine - 9.2
Conectivitate - 9.5

9.3

O alegere premium

LG 60UH8507 este un Smart TV cu o diagonală imensă și rezoluție 4K, potrivit pentru spațiile generoase. Beneficiază chiar și de tehnologie 3D, veste bună, pentru amatorii de un astfel de conținut.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.