LG 60UF850V – Smart Tv-ul cu o diagonală de 151 cm

Eşti în situaţia de a-ţi mobila sufrageria sau locuinţa şi trebuie să alegi de la mobilă până la produsele electrocasnice şi TV şi nu ştii exact ce anume? Cu ajutorul celor de la LG, poţi scăpa de această povară întrucât îţi propun un produs nou, performant, care se potriveşte perfect nevoilor tale şi, mai ales dacă ești un pasionat de filme. LG 60UF850V este un televizor ce îți asigură o experiență tridimensională similară unui cinematograf. În ceea ce privește prețul, acesta este direct proporțional cu dimensiunea TV-ului, mai exact vei plăti aproximativ 9999 lei(verifică preț actualizat), pentru un model cu o rezoluție Ultra HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Cu un design modern, dar şi elegant, acesta se va încadra perfect într-un living cu o diagonală generoasă. Cu o dimensiune destul de subţire a marginilor ecranului, dar şi datorită dimensiunii slim pe care o are, te poţi bucura la maxim de diagonala generoasă de 151 cm a acestuia. Privit din partea din spate, putem observa cu uşurinţă nu doar posibilitatea de utilizare a sa ca un simplu TV, ci şi ca o interfaţă pentru console, pentru suporturi de memorie externă sau chiar şi pentru alte device-uri. Acest detaliu se datorează prezenţei unui slot CI+, a unui conector Scart, a 3 porturi HDMI, dar şi a unui port USB 3.0.

Poze cu televizorul Smart 3D UHD

LG 60UF850V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În privinţa ecranului LED, pe lângă diagonala de 151 cm, îţi oferă o rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli ce te ajută să priveşti atât unele canale TV, cât şi unele filme la calitate Ultra HD, ceea ce înseamnă imagini mai clare ca oricând, chiar și atunci când vorbim de imagini în mișcare. Acest ecran îţi vine în sprijin, de asemenea, în momentul în care doreşti să te bucuri de un moment alături de familia ta pentru a privi un film sau alături de prieteni în cazul în care doreşti să vizualizezi un meci. Experienţa video este susţinută de prezenţa unor caracteristici superioare ale imaginii, precum Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler sau ULTRA Luminance care îţi oferă efecte foarte bune, un contrast şi o calitate a culorilor foarte bună, indiferent de conţinutul rulat.

Acest detaliu se datorează şi performanţelor audio ce îţi oferă o experienţă extraordinară datorită tehnologiilor Dolby Digital, ULTRA Surround, Sound Designed by Harman Kardon, 3D Sound Zoomingcare, dar și altele. Vine cu un câmp audio extins ce îmbogăţeşte nu doar experienţa audio, ci şi cea video. Vorbim în principiu despre un sistem audio 2 x 10 W Dolby Digital ce oferă o claritate deosebită atât în cazul în care doreşti să asculţi muzică, cât şi în cazul în care alegi să urmăreşti canalele TV.

Un alt aspect important este cel al unui produs prietenos cu mediul, dar şi econom, întrucât dispune de o tehnologie de economisire inteligentă a energiei care ajustează luminozitatea în mod automat şi închide ecranul în momentul rulării unui fişier audio. Suplimentar, avem funcţia Standby Mode care permite televizorului LG să intre în modul de hibernare şi, astfel, să nu consume deloc energie. Pentru ca economisirea de energie să nu afecteze experienţa vizuală, există în cazul acestuia un senzor Motion Eco ce reglează energia şi luminozitatea imaginilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • rezoluție Ultra HD,
  • diagonala de 151 cm,
  • USB 3.0

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.7
Conectivitate - 9.4

9.5

Cu o diagonală generoasă

LG 60UF850V este un Smart TV 3D, cu o rezoluție Ultra HD, ce impresionează prin diagonala sa imensă, de 151 cm, dar și prin designul său rafinat.

Vezi detalii
User Rating: 3.45 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.