Acasă » Televizoare » LG 55UJ701V – tot ce vrei de la un TV din gama 2017!

LG 55UJ701V – tot ce vrei de la un TV din gama 2017!

De la an la an, marii producători de televizoare vin să confirme așteptările consumatorilor, prin oferirea de noi și uimitoare experiențe vizuale. Așa s-a întâmplat și cu LG 55UJ701V, un Smart TV 4K, cu o super diagonală de 55 inch(139 cm), din gama 2017. Cu un design elegant, în ciuda dimensiunilor uimitoare, cu funcții și tehnologii de top, cu imagini de-o claritate excepțională care te țintuiesc în fața generosului ecran, televizorul vine să confirme evoluția ascendentă a unui brand cu tradiție. În această perioadă, TV-ul se bucură de o reducere pe site-ul eMAG, prețul său fiind de 4499 lei(verifică preț actualizat), un preț rezonabil, dacă ne gândim la diagonală și la specificațiile sale.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Design-ul televizorului este sinonim cu eleganța. Deși mare, diagonala acestuia este încadrată de-un profil subțire, argintiu, care vine să desăvârșească imaginea de calitate excepțională. În ultimii ani, mai precis de când televizoarele cu tub au părăsit, rând pe rând, locuințele noastre, noile modele au devenit veritabile piese de decor, fiind puse la socoteală atunci când vine vorba de o eventuală (re)amenajare a locuinței. Televizorul prin apariția sa elegantă, poate fi amplasat într-un living spațios, fie așezat pe o comodă TV, fie pe unul dintre pereți, fixat cu ajutorul unui suport TV de perete. Dimensiunile sale sunt de 1237 x 259,2 x 772 mm, greutatea sa fiind de 17,4 kg. Având în vedere dimensiunile și greutatea, nu vă aventurați în a-l scoate singur din cutie și nici în a-l amplasa/monta fără un ajutor de nădejde!

Poză cu LG 55UJ701V

LG 55UJ701V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nici nu contează din ce unghi privești imaginile redate! Culorile și contrastul sunt mai uniforme decât în cazul altor modele și acesta este meritul panoului IPS 4K. Imaginile surprinzător de clare se datorează tehnologiei Active HDR care analizează și optimizează conținuturile HDR10 și HLG alături de HDR Effect care utilizează o tehnologie unică de procesare a imaginilor, ce are rolul de a transforma conținuturile cu interval dinamic standard și de a amplifica contrastul.

Ultra Luminance & Local Dimming au misiunea de a îmbunătăți luminozitatea și a intensifica detaliile, prin reglarea  retroiluminării și împărțirii imaginii în blocuri de contrast individualizat.

E o reală plăcere să ajungi acasă, după o zi petrecută la birou, să te afunzi în canapeaua comodă și să te lași învăluit de imaginile televizorului. Indiferent că privești o emisiune de divertisment, o animație sau o știre, vei fi parte integrantă din realitatea oferită de LG.

LG 4K Upscaler sau conversia rezoluției – amplifică rezoluția și o apropie de calitatea 4K. Alte caracteristici superioare de imagine sunt True Motion refresh 100, True Color Accuracy, HEVC Decoder, VP9 Decoder, Local Dimming.

Lasă-te fermecat nu doar de imaginile uimitoare, ci și de sunetul bogat!

Sistemul de boxe al TV-ului a fost creat de inginerii de sunet de la Harman/Kardon și apoi personalizat astfel încât utilizatorii noului model LG să se bucure de un sunet clar și fidel, chiar și atunci când volumul ajunge la maxim.. Sistemul audio stereo se bazează pe puterea a două difuzoare de 10W.

Ultra Surround se alătură experienței de vizualizare prin oferirea unei experiențe superioare de sunet. Alături de această caracteristică superioară de sunet, se află și Clear Voice III, Difuzor Down firing, Magic Sound Tuning, DTS Decoder, Audio Codec.

Modelul LG vine echipat cu un tuner digital încorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), un slot CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale criptate, Wi-Fi Integrat, conexiune LAN, conexiune  Audio Return Channel, Bluetooth, patru porturi HDMI, o intrare video composite, două intrari USB, o ieșire audio digitală optică.

Datorită webOS 3.5 și Magic Remote ai acces mult mai ușor la sursele preferate de divertisment

Acum ai posibilitatea să pătrunzi în lumea magică a conținutului premium oferit de furnizorii de divertisment, cu ajutorul Magic Remote – o telecomandă simplificată și intuitivă, ce te va ajuta să accesezi cu ușurință aplicațiile dorite. Mai mult de atât vine și cu control vocal, ideal pentru a căuta mai ușor clipurile dorite pe YouTube.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • 4K
  • preț accesibil
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea putea fi mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9
Conectivitate - 9.3

9.1

O alegere inspirată

LG 55UJ701V este un Smart TV, cu o diagonală de 139 cm, rezoluție 4K, potrivit pentru living sau pentru o cameră de gaming.

Vezi în magazin
User Rating: 3.49 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău